Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ısın basında bu cocuk cok gelmek ıstedı ama dayısı kendı acıklamalarıyla onu fener bahceye gonderdı sımdı ıse cevresını kullanarak oze donus bahanesı ıle gerı getırdı ....

once 2010-2011 sampıhyonun kım oldugunu acıkca tvden soyleyecek ondan sonra gorecez gercekten gurbettemıymıs yıllardır ?? ozer yeteneklı bır oyuncu bu ınkar edılemez ama ne yalan solıyım sonerden verım alabvılseydık daha cok ıs yapardı gıbı gelıyor bana hersey zaman goısterecek..

sımdıden on yargılı olmamız cok anlamsız buna benzer yorumları burak ıcınde yapıyorduk .. ama sonradan gıdısıne cok tepkı gosterdık on yargılı olmadan sabırla bekleyelım bakalım gercekten bızdfen bırısımı yoksa fener ajanımı gorecez verdıgı mucadele ıle..
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• renktaşlar. bırakın bu kini nefreti... bir futbolcu hangi takımdaysa onun için emek sarfeder. içimizdeki nefreti artık bize ait olan değerlere değil başka odaklara yansıtalım.

Yorum

• Trabzonspor küçülmeye, acizleşmeye var gücüyle devam ediyor.
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• yakın zamanda bir ropörtaj ayarlanır yerel medya ile, 2010-2011 sezonu şampiyonu kim diye sorulur o da Trabzonspor der ve olay tatlıya bağlanır!
          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• başbakan lakaplı herşeyini Ts den alıp Fenerbahçe formasını sırtıne geçirmekkle kalmayıp yeğenede Ts ye gelmek yerine Fb ye gitmesini sağlayan adama kıyak çekiyoruz.
            Yazıklar olsun , Şike konusunda acaip kararlı başkanımız var. Başka döküntü yok mu ? Neymis Gs nin 2 takımı imisiz. Keske az daha verilip Yekta alınsa idi.

Birde Özer in internetteki Ben Trabzonspor luyum demesini delikanlı Ts li ozer diye gostermezler mi ?

Ha gelelim oyunculuga. Ben neydeyse bizim forumlarda ronaldinho etkisi olan adamın daha bir basarısına 27 yasında kadar sahit degilim.
            Ankarasporda yedekti.
            Fb de cogunlukla yededkti arada oynayıp bol sakatlandı
            kasımpaşa da yedekti.

Umarim ki bu yazımı bana yedirir. Umarim ki utanırım.
            Keske Engin ve Yektayı alsa idik.

Başkandan daha klas hamleler bekliyorum. Bu aralar Aziz Rte nin ddüğü başkanda kesti Azize atarlanmayı.
            Gs nin 2 takımı değiiz tepkisi veren başkanın alabildiği oyunculara bak
            13 Vitor Hugo

Yorum

• FBTV - 27 Şubat 2012 Özer Hurmacı Röportajı:"Bizim bu dava sürecinde birileri çıkmış kafalarına göre bir şey hazırlamış"
              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Tamam sonuçta bu insanlar profesyonel futbolcu fakat birazcık omurgalı olmaları lazım. Özer en başından beri ben fenerbahçeliyim deseydi bu kadar tepki gösterilmezdi fakat şimdi öze dönüş adıyla bu adamın alınması beni sinirlendiriyor.

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  başbakan lakaplı herşeyini Ts den alıp Fenerbahçe formasını sırtıne geçirmekkle kalmayıp yeğenede Ts ye gelmek yerine Fb ye gitmesini sağlayan adama kıyak çekiyoruz.
                  Yazıklar olsun , Şike konusunda acaip kararlı başkanımız var. Başka döküntü yok mu ? Neymis Gs nin 2 takımı imisiz. Keske az daha verilip Yekta alınsa idi.

Birde Özer in internetteki Ben Trabzonspor luyum demesini delikanlı Ts li ozer diye gostermezler mi ?

Ha gelelim oyunculuga. Ben neydeyse bizim forumlarda ronaldinho etkisi olan adamın daha bir basarısına 27 yasında kadar sahit degilim.
                  Ankarasporda yedekti.
                  Fb de cogunlukla yededkti arada oynayıp bol sakatlandı
                  kasımpaşa da yedekti.

Umarim ki bu yazımı bana yedirir. Umarim ki utanırım.
                  Keske Engin ve Yektayı alsa idik.

Başkandan daha klas hamleler bekliyorum. Bu aralar Aziz Rte nin ddüğü başkanda kesti Azize atarlanmayı.
                  Gs nin 2 takımı değiiz tepkisi veren başkanın alabildiği oyunculara bak

yazdıkların amenna ama okadarda degıl ozer ıyı bır oyuncu ve nekadar ıyı oldugunu oynarsa hep bırlıkte gorecegı< sadece fenerbahcede cok kotu ıdı onun dısında takıp ettıgım bır oyuncu ıdı
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiçbir surette desteklemeyeceğim, baş düşmanı olacağım!
                    Gerekirse her maç buraya gelip defol yazacağım.
                    Vay arkadaş nedir bu düşmanlık. bırakın çocuk futbolunu oynasın ya. Sen öyle yaptığında kazanan Trabzonspor mu olacak sanki.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• süleyman KARACA ‏@Karaca1967 6 Min.
                      Trabzonspor da Özer hurmacı 21 numaralı formayı giyecek...
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tez zamanda gitmeni diliyorum. Performansının zerre önemi yok.

@İlhan Adamsın!
                        Uğurtan sen de adamsın da bir de ortalarda görünsen.
                        Bu arada; get lost Özer.

Yorum

• Ben yanındayım Özer.arkandayım diyenler kaçar satar seni.yanındayım dediysem bitti
                          En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 30.01.2014, 15:41.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Futbolcuya romantik bir gözle bakmamayı artık öğrendim, tabi bu taraftarlığın anlamını da boşaltıyor da neyse...

Selçuk dedik, uçtu...

Egemen dedik, yolun sonunda şikeye koştu...

Burak dedik, kaçtı...

Tolga dedik, küçük şikeci kardeşe üç kuruşa kendini sattırdı...

Özer, evet, üç-dört sene önce belki dedik gelmedi, başrakibe gitti, orada en kötü süreçte bulunup, orada tutunamadığı halde onlara yaranmaya uğraştı, bugün geldiğinde normalde şu yukarıdaki arkadaşlar duygusallığımı almasa belki ben de nefret edecektim ama bu formanın değerini bilen adam topu topu bir ONUR kaldı onun haricinde herkes gelip bu formayı giyebilir ve hakkını verirse de alkışlanır...
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• acik acik söylemedi belki ama bence bu sürecte nasil bir tutum sergiledigini: aziz'i silivride ziyaret etmiyen tek futbolcu bendim. demesiyle gösterdi. futbolcularmi yapti sikeyi? hayir.

ben fenerbahceliyim dedimi hic? hic agzindan öyle birsey duydunuzmu? hayir

sike sürecinde gercek habermi yalan habermi sike yapmadik dedimi? dedi, evet.
                              ama unutuyoruzki o futbolcular kendilerinin perfomansiyla sampiyon olduklarini saniyorlar. kücük bir misal verim size.

is yerinde cok büyük bir basari elde ediyorsunuz. türkiyenin bir numarali is adami olarak seciliyorsunuz. siz bu basarinin verdiginiz performans ve emek'den kaynaklandigini düsünüyorsunuz ve gayet dogal bir sekilde seviniyorsunuz bu duruma. sonradan biri gelip size evet emek harcadin performans sarfettin ama senin patron sayilarla oynamis sadece ikincisi kusura bakma diyor. siz buna hemen inanip verdiginz emeklerin bosa gittiginimi düsüneceksiniz?

birazcik empati kurun. dik kafali olmayin.

fenerbahce'ye transferinden sonra vedigi ilk röportaj'larindan birinde cikip kamera önünde ben trabzonsporluyum diyor ve siz hala fenerbahceli bu diyorsunuz?

hatali aciklamalari olmus olabilir, hatta yalan masa basi haberleride var. ama onun trabzonsporlu olmadigini hic kimse söyliyemez.

bizim gibi trabzonsporlu olmasinida hic kimse bekliyemez. sonucta fenerbahceden ekmek parasi kazandi. asil simdi cikip fenere sallasa cok büyük ayip yapmis olur. ama gelipte onlari korumuyorda. yani sampiyon fenerbahcedir o senesi demiyorda.

gercekten anlamiyorum yani. hele hele buraya gelip iste özer oynarsa yok söyle yaparim yok migdem bulanir. o artik trabzonsporun futbolcusu. eger bir taraftarimiz ben trabzonsporluyum diyorsa futbolcusuna sahip cikmalidir! eger onu yapmiyorsa gözümde özer kadar trabzonsporlu bile degildir.

biz taraftar olarak bir futbolcuyu bitirmek icin elimizden geleni yapiyoruz.

allah'a dua ediyorumki mesela juventus macinda bize tur'u getiren golü atsinki bazi arkadaslar cok büyük utansin.
                              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Cart
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim