Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Birtakım taraftarımız öyle bir hava estiriyor ki sanki Özer 2011'de fb'nin yöneticisiydi.

Veyahut Emre ve Volkan gibi o süreci sahiplendiği gibi imaj veriyorsunuz.

Üstelik bunu savınızı destekleyecek elinizde bir kanıtta yok.

Özer'in 2011'de fb'de oynaması haricinde bir defosu yok. Kaldı ki Özer profesyonel futbolcu'dur. Tıpkı Egemen gibi.

1461 vasıtasıyla sıradanlaşan yerli kadromuz. Özer'in gelişiyle güçlenecektir.

Hayırlı olsun

Yorum

AW: Özer Hurmacı

Nasıl kanıt yok? Dailymotion sayfasına "özer fbtv" yazmakla kolay bir şekilde azizi tıpkı Emre ve Volkan gibi nasıl yaladığını görebilirsiniz.

Çeşitli gazetelerde röportajları var diyoruz, bize yalanlandığını söylüyorlar, yalanlandığına dair herhangi bir açıklama varmı diye soruyoruz tık yok.

Bırakın bu işleri...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Trabzonspor bugün hakkı olan 2010-2011 sezonu şampiyonluğunu alabilmek ve o sahip olduğu kupa geri gelsin diye tüm platformlarda özellikle taraftarıyla büyük bir mücadele veriyor. Çünkü 2010-11 sezonu şampiyonluğu anasının ak sütü gibi helaldir. Ama o sezon yaptığı şikeyle Trabzonspor'un şampiyonluğunu ve kupasını çalan fenerbahçenin şampiyonluk madalyasını takan bir futbolcusunu transfer ediyor. Bu futbolcunun adı, yaşı, kim olduğu, geçmişi ya da Trabzonsporlu olup olmayışı zerre umrumda değil. O sezon benim sevincimi çalan, hayallerimi çalan takımın bir parçası mıydı? Evet. Ben burada üzüntüden, kahırdan kendimi parçalarken şikenin en bariz yapıldığı Sivasspor maçında hakkı olmayan şampiyonluğu kutluyor muydu? Evet. Bu transferden mutlu ve memnun olanlar illa ki olabilir, futbolcuyu yetenekli bulanlar illa ki olabilir ama Trabzonspor'da göstereceği performans ne olursa olsun bu transfer benim için mide bulandırıcıdır.

"Şikeyi Özer mi yaptı?" düşüncesi "Ee kardeşim Burak Yılmaz'ı da bunlardan almıştık Gökhan Ünal'a karşı" bakışı, "Şikeyi fenerbahçeli yöneticiler yaptı" mantığı; objektiflik midir? 2010-2011 sezonundan öncesi ve sonrası sizler için aynı mıdır?

Trabzonspor bugün hakkı olan 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası ve şampiyonluk madalyalarını almak için her şeyi yapmaya çalışırken o sezon hakkı olmadan kupasını çalan takımın formasını giymiş, hakkı olmayan madalyayı takmış "ismi her kim olursa olsun" futbolcuyu transfer ediyorsa bu Kazım Koyuncu'nun tarifindeki Trabzonspor değildir, olamaz.

Benim yorumuma/düşünceme katılanlar da olabilir katılmayanlar da olabilir, hepinize saygı duyuyorum. Bu mide bulandırıcı transfer girişimi için ilk ve tek yorumum bu olacak. Bu futbolcunun adı Özer Hurmacı ya da 2010-11 sezonunda fenerbahçe futbol kulübünde futbol oynamış herhangi bir futbolcu olsa da görüşüm değişmez-di.

2010-2011 sezonunda şike yapan camianın bir mensubu olarak, sanki hak etmiş gibi her maç sonu deliler gibi sevinen ve yukarıda dediğim gibi özellikle en bariz şikenin yapıldığı Sivasspor maçı sonrası sanki helal şampiyon olmuşlar gibi deliler gibi sevinen fenerbahçe kadrosundan yapılacak her transfer benim midemi bulandıracaktır.

Bu; cv'sinde/biyogrofisinde "başarıları" bölümünde fenerbahçe ile "2010-2011 sezonu şampiyonluğu" bulunan bir futbolcu transferidir. 2010-2011 senesi adalet yerini bulmadığı sürece futbol tarihinin "kara lekesi" olarak kalacak; emeğin, alın terinin gözardı edildiği, paranın ve gücün galip geldiği sene olarak hatırlanacaktır. Ve o sezon; hakkı olmayan şampiyonluk kupasını müzesinde bulunduran futbol kulübü ile, hakkı olmayan şampiyonluk madalyasını boynuna takan futbolcu benim için yaşayan bir ölüden ibarettir. Trabzonspor'da göstereceği performans zerre umrunda olmayacak çünkü. Bu işten para kazanıyor ve babasının hayrına oynamıyor, elbette işini yapacak. Ne performansıyla gurur duyarım ne de utanırım. Biyogrofi kısmında yaşadığı başarı "hakkı olmayan" şampiyonluk olan bir futbolcu tanesidir gözümde, yerini ne atacağı goller ne de göstereceği performans değiştirmez. Adı Özer Hurmacı, Volkan Demirel, Alex ya da Emre; hiç fark etmez.

Futbolcuların "arabesk" sözleri karşısında romantizm yapmaya hiç gerek yok. Bu konuda çok fazla dilimiz yandı.

Not: Yorumuma katılan ya da katılmayanlar olacaktır. Bu mesajı cevaplayıp herhangi bir fikir belirten arkadaşlara özel mesajla cevap vereceğim. Çünkü bu konudaki ilk ve son yorumum budur.
        En son ilhan tarafından düzenlendi; 30.01.2014, 00:40. Sebep: Ekleme.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlhan, İlhan, İlhan;
          Seni sevmeyen fenerli olsun, İlhan.

Yorum

Bu başlığa yorum yapmayı düşünmüyordum -hala daha düşünmüyorum-. İlhan'a teşekkür etmek istedim, düşüncelerimi sistemli bir şekilde yazıya döktüğü için.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

Vallahi ilhan reyiz Anlatmis Bize birsey demek dusmemis
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Formamızı giymeni istemiyorum. Umarım performansınla kiralık sözleşmesi fesh edilir.

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor bugün hakkı olan 2010-2011 sezonu şampiyonluğunu alabilmek ve o sahip olduğu kupa geri gelsin diye tüm platformlarda özellikle taraftarıyla büyük bir mücadele veriyor. Çünkü 2010-11 sezonu şampiyonluğu anasının ak sütü gibi helaldir. Ama o sezon yaptığı şikeyle Trabzonspor'un şampiyonluğunu ve kupasını çalan fenerbahçenin şampiyonluk madalyasını takan bir futbolcusunu transfer ediyor. Bu futbolcunun adı, yaşı, kim olduğu, geçmişi ya da Trabzonsporlu olup olmayışı zerre umrumda değil. O sezon benim sevincimi çalan, hayallerimi çalan takımın bir parçası mıydı? Evet. Ben burada üzüntüden, kahırdan kendimi parçalarken şikenin en bariz yapıldığı Sivasspor maçında hakkı olmayan şampiyonluğu kutluyor muydu? Evet. Bu transferden mutlu ve memnun olanlar illa ki olabilir, futbolcuyu yetenekli bulanlar illa ki olabilir ama Trabzonspor'da göstereceği performans ne olursa olsun bu transfer benim için mide bulandırıcıdır.

"Şikeyi Özer mi yaptı?" düşüncesi "Ee kardeşim Burak Yılmaz'ı da bunlardan almıştık Gökhan Ünal'a karşı" bakışı, "Şikeyi fenerbahçeli yöneticiler yaptı" mantığı; objektiflik midir? 2010-2011 sezonundan öncesi ve sonrası sizler için aynı mıdır?

Trabzonspor bugün hakkı olan 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası ve şampiyonluk madalyalarını almak için her şeyi yapmaya çalışırken o sezon hakkı olmadan kupasını çalan takımın formasını giymiş, hakkı olmayan madalyayı takmış "ismi her kim olursa olsun" futbolcuyu transfer ediyorsa bu Kazım Koyuncu'nun tarifindeki Trabzonspor değildir, olamaz.

Benim yorumuma/düşünceme katılanlar da olabilir katılmayanlar da olabilir, hepinize saygı duyuyorum. Bu mide bulandırıcı transfer girişimi için ilk ve tek yorumum bu olacak. Bu futbolcunun adı Özer Hurmacı ya da 2010-11 sezonunda fenerbahçe futbol kulübünde futbol oynamış herhangi bir futbolcu olsa da görüşüm değişmez-di.

2010-2011 sezonunda şike yapan camianın bir mensubu olarak, sanki hak etmiş gibi her maç sonu deliler gibi sevinen ve yukarıda dediğim gibi özellikle en bariz şikenin yapıldığı Sivasspor maçı sonrası sanki helal şampiyon olmuşlar gibi deliler gibi sevinen fenerbahçe kadrosundan yapılacak her transfer benim midemi bulandıracaktır.

Bu; cv'sinde/biyogrofisinde "başarıları" bölümünde fenerbahçe ile "2010-2011 sezonu şampiyonluğu" bulunan bir futbolcu transferidir. 2010-2011 senesi adalet yerini bulmadığı sürece futbol tarihinin "kara lekesi" olarak kalacak; emeğin, alın terinin gözardı edildiği, paranın ve gücün galip geldiği sene olarak hatırlanacaktır. Ve o sezon; hakkı olmayan şampiyonluk kupasını müzesinde bulunduran futbol kulübü ile, hakkı olmayan şampiyonluk madalyasını boynuna takan futbolcu benim için yaşayan bir ölüden ibarettir. Trabzonspor'da göstereceği performans zerre umrunda olmayacak çünkü. Bu işten para kazanıyor ve babasının hayrına oynamıyor, elbette işini yapacak. Ne performansıyla gurur duyarım ne de utanırım. Biyogrofi kısmında yaşadığı başarı "hakkı olmayan" şampiyonluk olan bir futbolcu tanesidir gözümde, yerini ne atacağı goller ne de göstereceği performans değiştirmez. Adı Özer Hurmacı, Volkan Demirel, Alex ya da Emre; hiç fark etmez.

Futbolcuların "arabesk" sözleri karşısında romantizm yapmaya hiç gerek yok. Bu konuda çok fazla dilimiz yandı.

Not: Yorumuma katılan ya da katılmayanlar olacaktır. Bu mesajı cevaplayıp herhangi bir fikir belirten arkadaşlara özel mesajla cevap vereceğim. Çünkü bu konudaki ilk ve son yorumum budur.
                  Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Teşekkür ederim.

Yorum

• Sessizlik, aptallara verilebilecek en iyi cevaptır... Bu başlık altında asla yorum yapmıyor ve susuyorum...

Yorum

• Hiçbir surette desteklemeyeceğim, baş düşmanı olacağım!
                      Gerekirse her maç buraya gelip defol yazacağım.

Yorum

• Özer Hurmacı

Bu kin nerden kaynaklaniyor?
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bu formayı giyebilecek en iğrenç insanlardan biri;

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Tez zamanda gitmeni diliyorum. Performansının zerre önemi yok.

@İlhan Adamsın!
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu formayı giyebilecek en iğrenç insanlardan biri;

http://www.dailymotion.com/video/xp3...oportaji_sport
                              Iste bu yüzden "para" ile haşır neşir olan insan'lar konuşmadan evvel 3 defa düşünmek zorundalar.
                              Bugün bize transfer oldu fb'ye sövecek belki.

2010-2011 şampiyonlugu hk. ne düşünüyor cok merak ediyorum.

.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim