İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ynt: Özer Hurmacı | Borsaya Bildirildi
Hoca'm alınıyorum ama.İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa civarında almadığımız döküntü kaldı mı?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Hayırlı olsun..
Trabzonlu olması benim için bir anlam ifade etmiyor takımdaki yerli oyuncu sayısını arttırması dışında, tabi eğer Onur ve Mustafa gibi takımı sahiplenir savaşırsa ayrı bir yere gelir gönlümde.
Futbolculuğu konusunda ise takıma çok faydalı olacağını düşünüyorum, Trabzonspor'un hücum hattındaki futbolcularının %90'ı sol ayaklı. Özer hem yeteneğiyle hem de ''sağ'' ayaklı oluşu sebebiyle yerinde bir transfer. Umarım kaza bela-sakatlık olmaz da takımda şans bulur.
Başarılar..
Allah utandırmasın.
Yorum
-
* Nasıl bir takım olduk biz, nerde dik duruş ? Nerde etik değerler ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Hayırdır, niye?İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca'm alınıyorum ama.
Yorum
-
Ynt: Özer Hurmacı
Forumda benim Kasımpaşalı olduğumu bilmeyen bir siz varsınız herhaldeİlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırdır, niye?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
AW: Özer Hurmacı
Boş ver "yalanlandı o" de geç. Öyle inanmamızı istiyorlar arkadaşlar. Çoğunluk bu fikirdeyse bize kabul etmek düşer...İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer Hurmacı :''Ben Trabzonsporlu olsam Fenerbahçe’ye gelmeden oraya giderdim''.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Hayırlı olur inşallah. Fatih Akyel gibi adamı bu kapıdan içeri sokup, "Aslanım, kaplanım" demedik mi? Özer ona göre çok çok daha fazla hakediyor bu formayı.
Özer'e sanş tanımak kimseye birşey kaybettirmez. Umarım komik açıklamalar yapmaz da sadece futbolunu oynar.FxY
Yorum
-
Bi bana şans tanımadı bu takım zaten. Bi tane allahın kulu sormamışmıbuna 2010-2011 şampiyonu kim diye. Sormazlar ama, işlerine gelmez. bu arada lemi şaka maka iteledi adamı bize
özer 2 kez trabzona ihanet etmiştir. Ankarasporda iken 5 ay sonra serbestti. kulübüne imza attı, sonra Fenere attı.En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 28.01.2014, 23:55.:mad:
Yorum
-
Çok iyi ve yerinde bir transfer. Geçmişiyle ilgili benim düşüncem Özer'in FB transferinde Trabzonspor'un aymazlığı olduğu. Öyle olmasa bile benim için hiç bir önemi yok. Keza bugün sallayanların da Özer iki kere tekmeye kafa uzatsa geçmişini unutacaklarını düşünüyorum.
Ayrıca geçmişi bu kadar irdelemenin neye kime faydası var onu da anlayamıyorum."Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum