Hayırlısı olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben Özere fazla kizamiyorum, bizim yönetim zamaninda her zaman yaptigini yapmisti. Bu Trabzonlu, zaten bize gelir diyip Transferi bedavaya bitirmek istedi ve cimrilik yapti. Tabi Ankaraspor en cok para veren kulübe satar oyuncusunu ve bende bana profesyonel futbol oynama firsatini veren kulübe katkida bulunmak isterdim. Biz o zaman Özerin yerinde olsaydik, cogumuz aynisini yapardik. Eminim Özer en az bizim kadar Trabzonsporlu.
Yorum
-
Güzel Transfer...Dogru hamle..
Hayirli olsun.
Yedeklerin hali ortada...
Ilk foto..en sagdaki Özer --->
2. foto..Kücük cocuk Özer --->
En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 19.07.2014, 13:31....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Bu çocuğu hic bir zaman sevmeyecegim antipatim var
Ayrıca dikiş tutturamayip TS son çare olarak görülmesinden de gina geldi ciraklik eğitim merkezi gibiyiz.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Formayı giymek nasip olmasın sana, seni bordo mavi forma ile görmek istemiyorum o kadar...Ağzınla kuş değil ejderha tutsan seni sevmeyeceğim.En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 28.01.2014, 20:33.:mad:
Yorum
-
Volkan YAMAN var tam aradığımız gibi bu sezon ligde 5 dk. forma giymiş, tam bizlik yani.İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa civarında almadığımız döküntü kaldı mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum