Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cardozo farkında bunun ne kadar yeteneksiz olduğunun kafaya alıyor Cardozo'nun açtığı orta sonrası Özer'in berbat vuruşuna Cardozo'nun tepkisini gif olarak biri koyabilirse çok iyi olur
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Marin rakip savunma arasında kaybolduğundan Özer'in koşusu biraz rakibi dağıttı ama takım şu haldeyken hâla kendisine oynamasını kabullenemiyorum...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kaç maç sonra ilk defa birazda olsa olumlu oynadığını gördüm..Ama yok Özer zorlama,istemiyoruz seni.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Formayı giydiği her gün Trabzonspor kaybediyor.

Yorum

• O enfes pas nasıl kepaze edilir gösterdin.
            Tamam biraz hareket kattın hakkını yemeyelim.
            Hepsi bu. Sen aynı Özer'sin.

Yorum

• Süper lig tarihinde bundan kötü 10 numara oynamamıştır. Abartmıyorum, tamamen karambole futbolcu olmuş şanslı insanlardan. Almanya da oynasa ulaşabileceği en üst lig 3. lig olurdu. Avrupa da topçu diye oynatmazlar. Kazanacağı paraya hiç girmiyorum bile.

Korsan filmlerinde derler ya, gemiye kadın almak uğursuzluk getirir... Aynısı bu arkadaş için geçerli, Özer kadroda kaldığı sürece yüzümüz asla gülmeyecek. Çok sağlam kontratı var, Ersun Yanal gelirse defol der yollar zaten istemiyordu Özer i. Yabancı hoca gelirse takımın dinamosu diye yuttururlar belki o şekilde kalabilir.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Çok sinirsin. Keşke gitsen.

Yorum

• 31 Tem 2011
                  Özer Hurmacı: Ben Trabzonsporlu olsam Fenerbahçe’ye gelmeden oraya giderdim. Ben Fenerbahçeliyim ve Türkiye’nin en büyük takımındayım.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    biri hamiyi durdursun.. adam nasıl bir antrenman aptırıyorsa takımda sağlam adam kalmadı..
                    herhalde kaybedilen her maçtan sonra futbolculara baraj kurdurup hayvani frikiklerinin mağduru yapıyor kadrodakileri
                    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      31 Tem 2011
                      Özer Hurmacı: Ben Trabzonsporlu olsam Fenerbahçe’ye gelmeden oraya giderdim. Ben Fenerbahçeliyim ve Türkiye’nin en büyük takımındayım.
                      ben zaten anlamıyorum bu profosyonellik işinden . adam profosyonelim diye gidiyo fenere sonra bize geliyor oluyor Trabzonspor savaşçısı ..
                      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Fm de almadım bonservisini oh kafam rahat
                        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          31 Tem 2011
                          Yalandır o yalan. Öz Trabzonsporlu Trabzonlu Trabzonun çocuğu Özer neden öyle desin ki?
                          Demez.

Yorum

• agzindan öyle birsey duydunuzmu? yoksa sike dönemindeki fener medyasinin yalanimi o?

buyrun... agzindan fenerbahceliyken verdigi röpörtaj. varsa agzindan fenerliyim dedigi video gösterin bizde görelim.
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              agzindan öyle birsey duydunuzmu? yoksa sike dönemindeki fener medyasinin yalanimi o?

buyrun... agzindan fenerbahceliyken verdigi röpörtaj. varsa agzindan fenerliyim dedigi video gösterin bizde görelim.
                              https://www.youtube.com/watch?v=guPwwPpN7ak
                              Özer'in gurbetten akraba, tanıdık geldi yine Boşa çırpınma şikecilerin formasını giymiş bir eleman istediği kadar konuşsun zaten pisliğin içine bulaşmıştır, ne dediğinin bir önemi yok, yakında kurtulacağız kendisinden sende başka takımların forumunda savunursun artık bu elemanı.
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• anca böyle bos bos konusulur suclanilir iste.
                                varsa bilmedigimiz görmedigimiz video gösterinde bizde bilelim.

ben birsey görmiyene kadar kimseyi suclamam.
                                merak etme özer hicbiryere gitmez daha bir kac ay önce maasinda fedakarlik yapti. özer bu takima sahip cikan nadir futbolculardan. ama trabzonlu diye kimse hazmedemiyor. bosuna cirpiniyorsunuz. bu sezon verimli olamadi dogru ama bize geldiginden beri her zaman terinin son damlasina kadar bu forma icin mücadele etti. hicbir zaman laubali hareketleri olmadi takimi bosver parami alip giderim demedi.

onun icin zaten burda ne yazilirsa bos. takim ve yönetimin özerin nasil bir trabzonsporli oldugunun farkinda.
                                En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 26.03.2016, 13:43.
                                2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim