Basit oynamak bu kadar zor olmasa gerek. Ne gerek var zor çalımlara, 60 metrelik paslara...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yok yahu ondan iyi bir yedek olur öyle demeyin.İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes ozere saydiriyor neyse gec olsun guc olmasin ozer in futbolcu filan olmadigini yeni anladiniz ama umarim bu hatadan doneriz bir an once ve bu adami trabzon sinirlarindan kovariz
Yorum
-
en fazla yedek olur diyordum ama bu haliyle ptt ligi bile fazla.giydigi formanin numarasi mi kendisini kandiriyor bilmiyorum ama biri buna cok teknik olmadigini,calimatma yeteneginin olmadigini
musait pozisyondaki arkadaslarina pasi vermeyip topu kaybettiginde ekran basindaki trabzonspor'lularin kulaklarini cinlattigini anlatmasi lazim..
bir degil iki degil uc degil..hep ayni hatalar hep ayni top kayiplari..evladim senin kafan basmiyor mu?
Yorum
-
Misafir
Haklisiniz belki mac icinde 5 10 dakika oynayabilir o zaman goze batmaz ama bu tip bir oyuncu icin feda yapmasina ragmen hala aldigi para cook fazla maddu kulfetinden kurtulmak cok onemli bizim icin boyle gereksiz yerli oyunculara nedende kanim isinamiyor nedense takimda bol bol bunlardan varİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yahu ondan iyi bir yedek olur öyle demeyin.
Yorum
-
Trabzonun çocuğu yüce Özer Hurmaciya nasıl kanın ısınmazİlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklisiniz belki mac icinde 5 10 dakika oynayabilir o zaman goze batmaz ama bu tip bir oyuncu icin feda yapmasina ragmen hala aldigi para cook fazla maddu kulfetinden kurtulmak cok onemli bizim icin boyle gereksiz yerli oyunculara nedende kanim isinamiyor nedense takimda bol bol bunlardan var
Yorum
-
Misafir
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonun çocuğu yüce Özer Hurmaciya nasıl kanın ısınmaz
gizliden gizliye Trabzonspor dusmaniyim ilk siz anladiniz valla desifre oldum artik
yoksa ozer mustafa yusuf bunlara kulübün tapusu verilmesi lazim bunlar boyle buyuk oyuncular cok sansliyiz valla
Yorum
-
ilk geldiğinde söylediğimiz kafi bir kelam..İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa da yedek olan adamdan medet ummak...
Hacıosmanoğlunu gaza getirip bonservisini aldıranlar utansın..Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum