Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basit oynamak bu kadar zor olmasa gerek. Ne gerek var zor çalımlara, 60 metrelik paslara...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İğrenç.
      Onur Recep Kıvrak

Yorum

• Eğer gerçekten bu takımı seviyorsan seneye bu takımda oynamazsın özer. Resmen leş bir performansın var.
        ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
        #Ziya Doğan

Yorum

• Herkes ozere saydiriyor neyse gec olsun guc olmasin ozer in futbolcu filan olmadigini yeni anladiniz ama umarim bu hatadan doneriz bir an once ve bu adami trabzon sinirlarindan kovariz

Yorum

• Böyle bir futbolcunun oynadığı, hem de 10 numara forma giydiği bir takımı tuttuğum için kendimden utanıyorum.

Yorum

• Takım bünyesine katıldığından beri sevemedim kendisini sebepsiz olmadığını da güzel bir şekilde anlatıyor bana

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkes ozere saydiriyor neyse gec olsun guc olmasin ozer in futbolcu filan olmadigini yeni anladiniz ama umarim bu hatadan doneriz bir an once ve bu adami trabzon sinirlarindan kovariz
                Yok yahu ondan iyi bir yedek olur öyle demeyin.

Yorum

• eger icinde birazcik Trabzonsporluluk varsa dersin tv yorumcusu hamiye beni oynatma...
                  İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                  BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• en fazla yedek olur diyordum ama bu haliyle ptt ligi bile fazla.giydigi formanin numarasi mi kendisini kandiriyor bilmiyorum ama biri buna cok teknik olmadigini,calimatma yeteneginin olmadigini
                    musait pozisyondaki arkadaslarina pasi vermeyip topu kaybettiginde ekran basindaki trabzonspor'lularin kulaklarini cinlattigini anlatmasi lazim..
                    bir degil iki degil uc degil..hep ayni hatalar hep ayni top kayiplari..evladim senin kafan basmiyor mu?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok yahu ondan iyi bir yedek olur öyle demeyin.
                      Haklisiniz belki mac icinde 5 10 dakika oynayabilir o zaman goze batmaz ama bu tip bir oyuncu icin feda yapmasina ragmen hala aldigi para cook fazla maddu kulfetinden kurtulmak cok onemli bizim icin boyle gereksiz yerli oyunculara nedende kanim isinamiyor nedense takimda bol bol bunlardan var

Yorum

• tamamen sekil. butun hareketleri sekil. viz viz viz bal yok arisi.
                        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haklisiniz belki mac icinde 5 10 dakika oynayabilir o zaman goze batmaz ama bu tip bir oyuncu icin feda yapmasina ragmen hala aldigi para cook fazla maddu kulfetinden kurtulmak cok onemli bizim icin boyle gereksiz yerli oyunculara nedende kanim isinamiyor nedense takimda bol bol bunlardan var
                          Trabzonun çocuğu yüce Özer Hurmaciya nasıl kanın ısınmaz

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonun çocuğu yüce Özer Hurmaciya nasıl kanın ısınmaz
                            gizliden gizliye Trabzonspor dusmaniyim ilk siz anladiniz valla desifre oldum artik yoksa ozer mustafa yusuf bunlara kulübün tapusu verilmesi lazim bunlar boyle buyuk oyuncular cok sansliyiz valla

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kasımpaşa da yedek olan adamdan medet ummak...
                              Hacıosmanoğlunu gaza getirip bonservisini aldıranlar utansın..
                              ilk geldiğinde söylediğimiz kafi bir kelam..
                              Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Futbolcu değil oyuncu menajeri olmalıydı. Bu karakter yapısıyla.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim