İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
futbolcular hakkın da ne ve nasıl yazacağımı kimse bana öğretemez.ben burda insan öldürme fantezisin den bahsetmiyorum bana kalsa ben işimi bilirim.
bu adam Trabzonspor da oynayacak adam değil onun yerine daha kaliteli adamlar var.bu dediklerim m.keçeli için de geçerlidir.
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbolcular hakkın da ne ve nasıl yazacağımı kimse bana öğretemez.ben burda insan öldürme fantezisin den bahsetmiyorum bana kalsa ben işimi bilirim.
bu adam Trabzonspor da oynayacak adam değil onun yerine daha kaliteli adamlar var.bu dediklerim m.keçeli için de geçerlidir.
o zamn sol tarafta oynayacak adam kalmıyor ya......bencede orada çağdaş gayet iyiydi ama neden oynatılmıyor anlamak güç
Yorum
-
celaleddin'in bu takımda nasıl barındığını anlamak çok güç... ikinci ligde bir takıma girebilir mi acaba?... bence mustafa keçeli yine de ondan iyidir. en azından defans yapmasını biliyor, celo efendi ne kademeye giriyor, ne top çalabiliyor, ne pas yapabiliyor, ne kafaya çıkabiliyor, ne top kesebiliyor... hücum adına zaten sıfır... anlamak güç, verilen paraya yazık. keşke murat ocak yerine bunu gönderselerdi, zaten ankaragücü önce bunu istemiş, ziya doğan da "celaleddin bana lazım, murat ocağı verelim" demiş.
Yorum
-
celalettin bence mantalite olarak hazır değil sorunları var galiba, eğer bocalamaya devam etcekse bizim zamanımızı harcamasın ve gitsin. Kendimi geliştircem diyosa çalışsın ve formayı hakketsin. Ziya celalettini hemen haırladı ama musampayı 3 aydır hazırlayamadı. nasıl hocaysa.Yeni başkan yeni hayaller!!!
Yorum
-
bence cello traabzonsporun sol bekinde oynayabilecek kapasiteye sahip.ama sağolsun hodziç maffetti adamı,çoğu adamı yaptığı gibi.ne çabuk unutuyosunuz arkadaşlar oynadığı maçları.ilk geldiği zmaanı falan düşünün herkes milli takıma alınmalı.pasaport sorunu çözülmeli denmiyordu.eee ne oldu şimdi.son iki lig maçı vestel.antep ve kupa daki antep maçında çok güzeldi.güveniyorum sana cello.utandır sana karşı olanlarıMİMOZA
Yorum
-
bız bu hareketlerı kımlere yapmadık kı volkana emraha celalettıne ınsan en azından gecmıste verdıgı emeklerınden dolayı bıraz saygı duyar herkesın kıslıgını elestırıken begenmezken bırazda kendımıze bakmalıyızİlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence cello traabzonsporun sol bekinde oynayabilecek kapasiteye sahip.ama sağolsun hodziç maffetti adamı,çoğu adamı yaptığı gibi.ne çabuk unutuyosunuz arkadaşlar oynadığı maçları.ilk geldiği zmaanı falan düşünün herkes milli takıma alınmalı.pasaport sorunu çözülmeli denmiyordu.eee ne oldu şimdi.son iki lig maçı vestel.antep ve kupa daki antep maçında çok güzeldi.güveniyorum sana cello.utandır sana karşı olanları
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

zaten o sutu atınca takımda ateslendi 3. gol geldi..
Yorum