Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• torpille iyi geldin buraya kadar ama yolun sonu artık.3.ligte başarılar sana.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Oh beaa sıra diğerlerine de gelecek.. Ama bu futbolcu müsveddesi gitti yaa biraz olsun içim ferahladı...
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bu adamın ne olduğu ancak şimdi mi anlaşıldı

Hiç ama hiç bi özelliği olmayan bu ve bunun gibilerden daha çok var bu takımda

Yorum

• lütfen kaldırılsın bu adamın sayfası, tahammül edemiyorum... bunca zaman paramızı nasıl yer, takıma hiç bir şey vermeyen bir adam...
          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• oh be gittiler sonunda
            Güle güle celo sana amatör kümede başarılar..

Ve sayfaya KİLİT
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İzin verin kiliti ben atıyım

Yorum

• yetkim olsa ben atmak isterim
                Més Que Un Club

Yorum

• Bu zamana kadar kalması hataydı zaten.Zararın neresinden dönülse kardır.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• sonunda kurtulduk bu büyük yetenekden artık real'de barca'da oynar (!)

Yorum

• Seni özleyeceğiz Prens
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Kİlİt İstİyorummmmm....bugÜn Bu Konunun Kapatilmasi Kadar GÜzel BİŞey Olamaz Herhalde

Yorum

• Harika bir haber celonun kovulmasıı çok müthiş olduu...
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Valla ben Celaleddin'i almak isteyen bir süper lig kulübü tanımıyorum. İkinci lige gitmeye razı olmazsa belki sözleşmesi bitene kadar pafla antremana çıkmaya devam eder...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Trabzonsporumuz için hayırlı olmuştur..bundan sonraki hayatında kendisine başarılar dilerim..
                              ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Seni seviyorum Celo. Umarım yakında herşey daha iyi olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim