Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her maç hata yapan ,takımı batıran oyunculara ceza yerine devamlı oynatıp ödül veren tek takım biziz dünyada ziya sağolsun...!

bu oyuncuların babasıda celoi.

Yorum

• "Baba" gitti Celo, kolay gelsin... Gerçi alternatiflerin sürgüne gönderildi ama olsun. Çağdaş orda oynar, gözden kaçmış herhal.

Yorum

• arkadaslar bu celalettin denen adamı buzamana kadar çok yanlıs tanımıs bukadarda övdüğüm için herkesten özür diliyorum bu adamdan bi yol olmaz bu adam ziya doğan gibi anca esnaf falan olur.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Evet Celælettiiiiiinnnnnn............Geldik zurnanın "zart" dediği,yer yer " zırt" dediği yereeee...

eee?Ortaklık bozuldu...Ne olacak şimdi ? "baban" seni gittiği takıma transfer etsin diye (tabi gidebilirse bir yere) dua et,yoksa bu taraftardan çooooook laf yiyeceksin...

Ayıp olmasın bu kadarı ile kalalım !

Düzenleme: Özür.
          En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 25.10.2007, 04:14.
          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Beyler lütfen hakaret etmeyelim.

Yorum

• öz vatanında garipsin
              öz yurdunda parya...

be celalettinim... Efkarlısın, biliyorum.. Sadece sigara da kesmez seni farkındayım...

Vur şişenin dibine be celalettinim. Vur Şişenin dibine..

Anlamadılarsa seni, yeteneklerini göremedilerse senin ne suçun var be celalettinim..

Bir Ziya Baba anladı onuda postaladılar.

Ne yapacaksın ne edeceksin be Celalettin'im...

Nasıl arabanın modelini arttıracaksın be Celalettinim...

Sana da yazık değil mi efsane sol bekim Celalettinim...

Sana artık burada bir dakka durmak haram CElalettinimm.

Bir mektup yaz kaybol ortalıktan.

Bu taraftar güruhu anlamazsa seni, Tarih anlar be Celalettinim....

Hadi Aslanım

Hadi Celalettinim..

Yorum

• hakaret etmek istemem ama bu takıma yakışmıyorsun futbol olarak...Kişilik olarak bunu bilmediğimden saygısızlık edemem sonucta insansın ve kardeşiz hepimiz...ve kadroya uymayan isimleri sayan arkadaşlar..Tolga yı ne diye eklersiniz...yazdıgınızda yanına () içinde nedeninide yazarsanız sevinirim
                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Son trilyonlarını da kuruşuna kadar alıp da gidecektir herhalde. Sene sonuna kalmadan gidecek kadar insanlığı vardır inşallah... Yenilsek de kötü oynasak da takımımı izlerim ama bu adamın olduğu kanada top gelince gözümü kapatmaya başladım artık...
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yenilsek de kötü oynasak da takımımı izlerim ama bu adamın olduğu kanada top gelince gözümü kapatmaya başladım artık...
                    Ne? Gitti mi? Gözlerimi açabilir miyim artık?

Yorum

• takimda bence vazgeçilmezlerden defansif ve ofansif yönüde var.ayaga direk tek paslarla oynuyor.kendine güveni tam.ama volkanda vardi dimi neyse rekabet trabzona yarar zaten kadromuzun genis oldugu tek alanda burasi
                      Celo hakkında eski bir yorum.

Yorum

• ziyanın oğullarından biri daha.kardeşim sana ayrılan yer belli.sol taraf ya atağa kalkamıyorsan bari iyi savun orayıda gol yemeyelim.sana da güle güle celoo

Yorum

• Bugün antrenmanda mutlu görünüyor. Zıya özlemiyor

Yorum

• Müflis tüccar batmadan bir ziyafet verirmiş.Aklıma o geldi şimdi ne alaka demeyin lütfen

Yorum

• kusura bakmada harbiden ne alaka?
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ben sanmıyorum bu adamı kolay kolay yedek oturtmazlar.mevkisinde oynayabilcek doğru düzgün adam yok daha doğrusu hiç adam yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim