arakadaşlar niye böyle diyorsunuz ziya oynatıyorsa boş adam değildir.ah trabzonum seni ne hallare düşürdüler.ne topçulara o asil formayı verdiler yazıklar olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu cocuga yazik olmus futbolcu degilde karateci olacakti yanlis meslegi secti...sapsal herif sifir'daki adama nasil tekme atiyorsun anlamiyorum birde futbolcu olcan...Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM
Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari
Yorum
-
Misafir
Ben de istemiyorum bu herifi artık burada.İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"bu herifin ismi futbolcular başlığından silinsin" kampanyası başlatıyorum,görmek istemiyorum ya bu başlıkta...
Yorum
-
Bu aralar takimi protesto amacli maclari seyretmedigim icin pek bilgi sahibi degilim.
Ama aldigim bilgilere göre yine macin en kötü adamlarindan biriyidi.
Ama Celaledin de ben hic suc bulmuyorum. Cünkü adamin derdi yokki nasil olsa ilk onbirin bankolarindan biri. Adam simdiye dek degisme bile degistirilemdi. Adam Ziya Dogan haric ilk 11 i birakin ilk 18 e cogunluklaalinmniyordu, Ziya Dogan geldigi ilk hafta ilk 11 e soktu ve bi dahada kesmedi. Yani Celaleddin 2.Ligde bile oynicaka kapasite görmiyorum ama Ziya Dogan onu Trabzonsporumuzda ilk 11 de sonradan bile kesmiyor.
Yorum
-
Arkadaşım seninle bizler farklı maçları seyrettik herhalde.Celo efendinin arkasında başka bir futbolcu yoktu ve olmasıda imkansız.Sol kanatta en son topçu o oynuyor.Acaba sende Deli Ziya gibi Celonun arkasınıda Yattara'nın kollaması gerektiğini mi düşünüyorsun.İlk olarak webb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlar yanlis cello eiyi oynayan bir defance oyuncu,arkadashlari ne yardim verdi orada,arkadan gelen oyuncu vardi ne konusmadi,saten o oyuncu kafayi vurdunda kyipetmis duruma girdi, iste fotbolcular bir deyilYüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
devam celo aynen devam

Yorum