Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arakadaşlar niye böyle diyorsunuz ziya oynatıyorsa boş adam değildir.ah trabzonum seni ne hallare düşürdüler.ne topçulara o asil formayı verdiler yazıklar olsun
    TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu cocuga yazik olmus futbolcu degilde karateci olacakti yanlis meslegi secti...sapsal herif sifir'daki adama nasil tekme atiyorsun anlamiyorum birde futbolcu olcan...
      Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "bu herifin ismi futbolcular başlığından silinsin" kampanyası başlatıyorum,görmek istemiyorum ya bu başlıkta...
        Ben de istemiyorum bu herifi artık burada.

Yorum

• Ne güzel başlığı ypktu.Halit niye açtın bu başlığı?

Yorum

• çok kaliteli topçu,keşke herkes onun gibi yüreğiyle oynasa, devam celo aynen devam
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bu aralar takimi protesto amacli maclari seyretmedigim icin pek bilgi sahibi degilim.
              Ama aldigim bilgilere göre yine macin en kötü adamlarindan biriyidi.
              Ama Celaledin de ben hic suc bulmuyorum. Cünkü adamin derdi yokki nasil olsa ilk onbirin bankolarindan biri. Adam simdiye dek degisme bile degistirilemdi. Adam Ziya Dogan haric ilk 11 i birakin ilk 18 e cogunluklaalinmniyordu, Ziya Dogan geldigi ilk hafta ilk 11 e soktu ve bi dahada kesmedi. Yani Celaleddin 2.Ligde bile oynicaka kapasite görmiyorum ama Ziya Dogan onu Trabzonsporumuzda ilk 11 de sonradan bile kesmiyor.

Yorum

• bi olumlu hareketini gören varsa herhal o insan cennetlik...

Yorum

• fiskobirlikde çuval bile kaldırmayı becerebilirse bende bu g..le trabzonda oynarım insan üstü bir yaratıkkk nefret ediyorum kendisinden sabah akşam farketmez bir yerde canlı görsem o suratınnı orasına tükürürüm aldığın paraya yazıkkkkk haram olsun
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor gibi bir takımda Celaleddin gibi topçular oynadığı müddetçe kimse şampiyonluk beklemesin...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bunlar yanlis cello eiyi oynayan bir defance oyuncu,arkadashlari ne yardim verdi orada,arkadan gelen oyuncu vardi ne konusmadi,saten o oyuncu kafayi vurdunda kyipetmis duruma girdi, iste fotbolcular bir deyil

Yorum

• valla bjk ye ii hediye verdin tebrikler

Yorum

• bizden ayrıldığında 3.ligde takım bulmakta zorlanacak kalitede bir futbolcu fazla söze gerek yok....

Yorum

• Saltanat sürmeye devam etsin.Ona bu parayı veren yönetime,onu illede kadromda görmek istiyorum diyen ziyaya selamlarımı iletiyorum

Yorum

• celo aldığın o paralar helal mi.tek sevdiğim yanın takım golü atınca deli gibi sevinmen
                              TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak webb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bunlar yanlis cello eiyi oynayan bir defance oyuncu,arkadashlari ne yardim verdi orada,arkadan gelen oyuncu vardi ne konusmadi,saten o oyuncu kafayi vurdunda kyipetmis duruma girdi, iste fotbolcular bir deyil
                                Arkadaşım seninle bizler farklı maçları seyrettik herhalde.Celo efendinin arkasında başka bir futbolcu yoktu ve olmasıda imkansız.Sol kanatta en son topçu o oynuyor.Acaba sende Deli Ziya gibi Celonun arkasınıda Yattara'nın kollaması gerektiğini mi düşünüyorsun.
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim