Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 maç mı?Yoksa ben mi yanlış okuyorum
    o 2 nin sağına sıfır veya soluna 4 yazsak?
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Oynadığı maçlarda "nötr" etki yapsa;"Hadi neyse!" diyeceğim...Adam resmen takıma negatif etki yapıyor.Ne kademeye girer,ne orta yapar,ne adam kaçırır vs...Neyse;biz ne desek boş!Adamın yeri garanti...

Yorum

• Bütün herşeyeri bir kenara bırakırsak,sadece celalettin bile ömür boyu bu takımın taraftarlağından istifa sebebidirya neyse,gönül ferman dinlemiyor işte.
        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          celo topu taça attıkça aklıma burda bi arkadaş vardı avatarında topu taca atma yazıyodu o geliyoo gülüyorumm ya bu adamı memleketine gönderelim konyaya ne güzel oynar orda hadi celoo yaa
          Benden bahsediyorsun sanırım
          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Manisa maçında da attımı topu taca!!İzleyemedim ben o maçı..
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Manisa maçında da attımı topu taca!!İzleyemedim ben o maçı..
              Hiç atmamazlık eder mi?Önündeki Keçeliye pas atamadı.

Yorum

Manisa maçında da attımı topu taca!!İzleyemedim ben o maçı..
                sordugun soruya bak
                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Valla bence Keceliye onun yerinde gözü olduğu için pas atmamıştırBuradaki Mehmet-51 de Celaleddin yada akrabası falandıro da keçeliyi sevmezdi
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ben Mehmet51'i seviyorum.Mehmet51,Yattara*61*Show,yomrali73 olmazsa bu forumun tadı kalmaz.

Bu arada Celalettin'in maçlarda bir yürüyüşü var ki sanırsın dünyanın en teknik futbolcusu

Yorum

• celo senin oynadigin futbolu benim 1.5 yasindaki kardesimde oynuyooo...sen yat kalk ziyaya dua ettt
                      ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Geride oynuyor defans yapmayı bilmiyor, ileri çıkıyor orta yapmayı bilmiyor ne işe yarıyor bu adam acaba. Zaten ağzınla kuş tutsan o kupa maçında kaçırdığın gol yüzünden bile affetmem seni Celooo...
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Valla bence Keceliye onun yerinde gözü olduğu için pas atmamıştırBuradaki Mehmet-51 de Celaleddin yada akrabası falandıro da keçeliyi sevmezdi
                          nerden cikti bu.sevmiyormusum.keçeyi severim ben.hemde cok.
                          bu akraba isindende biktim ya.offf.ben nigdeli mehmetim.ne celonun,nede ziya hocanin,nede aymanin akrabasiyim.

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Mehmet51'i seviyorum.Mehmet51,Yattara*61*Show,yomrali73 olmazsa bu forumun tadı kalmaz.

Bu arada Celalettin'in maçlarda bir yürüyüşü var ki sanırsın dünyanın en teknik futbolcusu
                            celonun yürüyüsüne ne karisiyorsun.ne alakasi var ya teknik meknik ile adam gibi yürüyo iste.adam gibi de oynuyo,calisiyo,terliyor bu takim icinson iki mac haric tabiki.

Yorum

• İlk olarak Mehmet51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              celonun yürüyüsüne ne karisiyorsun.ne alakasi var ya teknik meknik ile adam gibi yürüyo iste.adam gibi de oynuyo,calisiyo,terliyor bu takim icinson iki mac haric tabiki.
                              Son 4-5 sene hariç.Lig TV'de ki Futbol Gündemi programında Celaleddin niye milli takımda oynayamıyo diyolardı.İmkanım olsa adamalra mesaj atçaktım.Celaleddin milli takıma giderse Türk futbolundan şüphe duyarım.Allahtan Alman vatandaşlığı varmış.

Yorum

• trabzonda kıskançlık hastalıgı yaygınmıştrabzondakiler dikkat etsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim