ya bizde dikkat ederseniz forvetlerden başka kimse gol atmıyor hele senelerdir gol atmamıi insanlar var hasan hayatında gol attımı trabzonda celalettin ben hatırlamıyorum hüseyin fener maçından önce gol attı mı
Celaleddin in bu formu için fm de Takıma Özel olarak hiçbişey katmayan ayrıdığı takdirde yerini rahatlıkla doldurabileceğimiz bir oyuncu yorumu yapılır.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
spiker rize macinda, ceyhun giderken, celalledin mi dedi ikinci golde? ben de celaleddin neler yapiyor inanamadim, top filelere gidince de sok gecirdim, ta ki yakin cekimde gol sevincinde ceyhunu gorene kadar p
There are 10 kinds of people Those who understand binary and Those who don’t
spiker rize macinda, ceyhun giderken, celalledin mi dedi ikinci golde? ben de celaleddin neler yapiyor inanamadim, top filelere gidince de sok gecirdim, ta ki yakin cekimde gol sevincinde ceyhunu gorene kadar p
aynen bende bi an golü celaleddin attı sandım.meğer asist yapmış
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Onur Şahin'in sayesijnde bende aynı hisse kapıldım. O çalımı attığında vay be dedim ama vuruşu sağ ayağıyla yaptığında bu asla Celo olamaz dedim...
ts sampıyon olursa cello tarıhe gecer artık hıc bı takım sol bek e para vermes ts sol beksız sampıyn oldu dıye adamın hıc bı yararı olmasmı gercı bu sezon ıı basladı en azından sımdıye kadar zarar vermedı
Şu ana kadar düz ama zararsız ilerliyor. Aman zararı olmasın da fayda istemez diyemeyeceğimiz dönemlere geldiğimizde umarım kendisine bu kadar vefayla ve aşkla bağlı hocasını utandırmaz...
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
klasik alman sitiliyle yetişmiş oyuncu tek pasla hareket etmeyi seviyo kesinlikle yeteneksiz ifadelerine katılmıyorum önceki senelerde iyi oynuyodu ama artık yavaş yavaş gücünü kaybetti
Yorum