Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    topu taca atma celalettiiiiiiiiiiiin

Abi agzini hayira ac. Simdi kornere atmaya baslar.

Yorum

• celalettin götü poklu takımların sol bekleri asist yapıyor gol atıyor sende bişe yok ya.golü asisti bıraktım bari güzel orta kes ya

Yorum

• ya bizde dikkat ederseniz forvetlerden başka kimse gol atmıyor hele senelerdir gol atmamıi insanlar var hasan hayatında gol attımı trabzonda celalettin ben hatırlamıyorum hüseyin fener maçından önce gol attı mı
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Celaleddin in bu formu için fm de Takıma Özel olarak hiçbişey katmayan ayrıdığı takdirde yerini rahatlıkla doldurabileceğimiz bir oyuncu yorumu yapılır.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• spiker rize macinda, ceyhun giderken, celalledin mi dedi ikinci golde? ben de celaleddin neler yapiyor inanamadim, top filelere gidince de sok gecirdim, ta ki yakin cekimde gol sevincinde ceyhunu gorene kadar p
            There are 10 kinds of people
            Those who understand binary and
            Those who don’t

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              spiker rize macinda, ceyhun giderken, celalledin mi dedi ikinci golde? ben de celaleddin neler yapiyor inanamadim, top filelere gidince de sok gecirdim, ta ki yakin cekimde gol sevincinde ceyhunu gorene kadar p
              aynen bende bi an golü celaleddin attı sandım.meğer asist yapmış
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• benim favorim celaleddin her ne olursa olsun!!!
                Beni eleştirme beynini geliştir sadece!

Onlar 3 büyükler biz TEK büyüğüz !!!

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  spiker rize macinda, ceyhun giderken, celalledin mi dedi ikinci golde? ben de celaleddin neler yapiyor inanamadim, top filelere gidince de sok gecirdim, ta ki yakin cekimde gol sevincinde ceyhunu gorene kadar p
                  Onur Şahin'in sayesijnde bende aynı hisse kapıldım. O çalımı attığında vay be dedim ama vuruşu sağ ayağıyla yaptığında bu asla Celo olamaz dedim...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Celalettin-H. Cimşir-Ayman-Keçeli-Hasan Üçüncü-Tolga Seyhan vs.
                    Mantalitenin değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez temel unsurları.

Yorum

• ts sampıyon olursa cello tarıhe gecer artık hıc bı takım sol bek e para vermes ts sol beksız sampıyn oldu dıye adamın hıc bı yararı olmasmı gercı bu sezon ıı basladı en azından sımdıye kadar zarar vermedı

Yorum

• Şu ana kadar düz ama zararsız ilerliyor. Aman zararı olmasın da fayda istemez diyemeyeceğimiz dönemlere geldiğimizde umarım kendisine bu kadar vefayla ve aşkla bağlı hocasını utandırmaz...
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• klasik alman sitiliyle yetişmiş oyuncu tek pasla hareket etmeyi seviyo kesinlikle yeteneksiz ifadelerine katılmıyorum önceki senelerde iyi oynuyodu ama artık yavaş yavaş gücünü kaybetti

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• İlk olarak zigana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benim favorim celaleddin her ne olursa olsun!!!
                            akrabalık falan mı var???başka türlü favori olamaz da

Yorum

• Bu şahsın Futbolcular başlığından taşınmasını talep ediyorum.
                              Uygun bir başlık bulursunuz artık.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu şahsın Futbolcular başlığından taşınmasını talep ediyorum.
                                Uygun bir başlık bulursunuz artık.

Günün eğlencesi uygun mudur Hocam?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim