Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

serdar bali oynadıkca iyi olacak dedi.

yanş Emrah bekleyeceksın bıraz.

Yorum

vallaha bu adam ne ii ne kötü takıma etkisi 0
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

Celaleddin ya git şurdan.Sana zaten kıl oluyordum bişey ettin kurtardun.Sakatlandın 2 rahatladık bişe ettin yine 11 desin.Ama ziya dan başkası da seni oynatmaz.Kendini futbolcu kategorisine koyma.Umutla sen anca uşaksporda oynarsınız.sie...
        Bordo Mavi En Büyük TRABZON

Yorum

Celonun ilk 11de olmasi mantik disi bir olay. Aylardir hazirlanan Musampa formda degil, ama sakatliktan cikan kac mactan beri oynamayan Celo hemen hazir oluyor .

Yorum

vasat.. sırtını rakibe döner, bir fırsatını buldumu da şişirir topu ileri doğru.. Git ileri bigünde bi orta yap be..
            BORDO MAVİ

Yorum

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
              » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
              » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
              » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
              » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
              Bence Cagdas bundan 10 kat daha iyi.
              En son Berk Akçay tarafından düzenlendi; 04.02.2007, 23:58.

Yorum

daha ötesi yok futbolcu değil ayağına gelen her topu ileri vurmakla futbolcu olunmaz murat ocağın değeri şimdi daha iyi anlaşılacaktır

Yorum

celo yeter be yeter!!aYNI MESAJI MUSTAFA KEÇELİİÇİN DE YAZIYORUM..İKİNİZ YÜZÜNDEN DÜNDEN BERİ SİTEYE BİŞE YAZMADIM Kİ CEZA ALABİLİRM DİYE!!ANLAYIN ARTIK SİZ!!!!!!!!!!!
                  varsa bizim göremediğimiz bi yetenek kusura bakmayın ama onu ortaya çıkarmanızı bekleyemez bu camia!!
                  uğraştığımız şeye bak ya..resmen eksik kadro oynuyoruz.
                  sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

kusura bakma celalettın ama senın pıl bıttı galıba eskı celo deılsın ya bıran once kendını toparla eskı halıne don yada gıt bu takımdan faydalı olmıycaksan gercı kankan ziya hoca takımın basında yollamaz senı sende gıtmezsın
                    BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• İlk zamanlar bu takımda sol tarafta sorunu halledebilecek bir futbolcu görünümündeydi.Şenol ve Abdullah'tan sonra o mevkiye yakışan birisi gibi duruyordu ama ne hikmetse üzerine Murat Ocak alındı (Lee Yonug ve Sommers i saymıyorum) daha sonra Mustafa keçeli alındı ama birde ne görelim sol tarafta Çağdaş oynatılıyor.Futbolculuğu iyi olduğu halde futbolu Ziya yüzünden unutmaya yüz tutmuş bir futbolcu oldu bizim Celo.Bence sol tarafın adamı Murat olmalıydı ama onuda yolladılar.

Yorum

• celaleddin bikere de pas yaptıını göreyim be dan dun dan dun
                        Bordomavi.net

Yorum

• adamda suç yok ayağı tahtadan işte onu oynatan adamda iş yok
                          celaleddinin ne yapıp yapamayacağını şimdiye kadar görüp anlayamayan
                          td de iş yok

Yorum

• kel ziya yi tebrik ediyorum musampayi kazanamiyoruz bari selo yu kazandik , tam bir fiyaskooo
                            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• bu adamı nasıl oyantıyor anlamıyorum takımda en nefret ettim isim aslında tek nefret ettim kişi

Yorum

• Mantalite meselesi mirim.
                                Adam mantaliteyi buldu ve ilk 11 e girdi. bi daha da çıkmaz
                                Allah doğru mantaliteyi bulmayı Musampa ya da nasip etsin
                                :mad:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim