Celaleddin ya git şurdan.Sana zaten kıl oluyordum bişey ettin kurtardun.Sakatlandın 2 rahatladık bişe ettin yine 11 desin.Ama ziya dan başkası da seni oynatmaz.Kendini futbolcu kategorisine koyma.Umutla sen anca uşaksporda oynarsınız.sie...
Celonun ilk 11de olmasi mantik disi bir olay. Aylardir hazirlanan Musampa formda degil, ama sakatliktan cikan kac mactan beri oynamayan Celo hemen hazir oluyor .
************************************************ ****** »Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir. » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari) » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir. » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir. » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net ************************************************** ********
Bence Cagdas bundan 10 kat daha iyi.
En son Berk Akçay tarafından düzenlendi; 04.02.2007, 23:58.
celo yeter be yeter!!aYNI MESAJI MUSTAFA KEÇELİİÇİN DE YAZIYORUM..İKİNİZ YÜZÜNDEN DÜNDEN BERİ SİTEYE BİŞE YAZMADIM Kİ CEZA ALABİLİRM DİYE!!ANLAYIN ARTIK SİZ!!!!!!!!!!!
varsa bizim göremediğimiz bi yetenek kusura bakmayın ama onu ortaya çıkarmanızı bekleyemez bu camia!!
uğraştığımız şeye bak ya..resmen eksik kadro oynuyoruz.
kusura bakma celalettın ama senın pıl bıttı galıba eskı celo deılsın ya bıran once kendını toparla eskı halıne don yada gıt bu takımdan faydalı olmıycaksan gercı kankan ziya hoca takımın basında yollamaz senı sende gıtmezsın
BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI
İlk zamanlar bu takımda sol tarafta sorunu halledebilecek bir futbolcu görünümündeydi.Şenol ve Abdullah'tan sonra o mevkiye yakışan birisi gibi duruyordu ama ne hikmetse üzerine Murat Ocak alındı (Lee Yonug ve Sommers i saymıyorum) daha sonra Mustafa keçeli alındı ama birde ne görelim sol tarafta Çağdaş oynatılıyor.Futbolculuğu iyi olduğu halde futbolu Ziya yüzünden unutmaya yüz tutmuş bir futbolcu oldu bizim Celo.Bence sol tarafın adamı Murat olmalıydı ama onuda yolladılar.
Yorum