Celaleddin in ne kadar sevildiği yazılan mesaj sayısından belli...ben olsam çeker giderim şu foruma bir göz attıktan sonra...sevmiyoruz seni Cealeddin...hiç birşey vermedin bize...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hocam adam kerizmiki niye gitsin bizden oynamadan 1 yilda aldigi parayi türkiyede istanbul haric baska takimlarda 2,3 yilda oynayarak ancak alir.yani akil var mantik var.oynamis oynamamis para geliyor zaten,bu kadar basit.İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelaleddin in ne kadar sevildiği yazılan mesaj sayısından belli...ben olsam çeker giderim şu foruma bir göz attıktan sonra...sevmiyoruz seni Cealeddin...hiç birşey vermedin bize...
su yönetim herkesi satti bu celo yu unuttu galiba.
seni trabzonspor da istemiyoruz artik bak ziya hoca bile seni oynatmiyor artik lütfen git.
Yorum
-
Futbol nesnel bir şey değil, mutlak doğru yok. Yine de dilim döndüğünce açıklamaya çalışayım...İlk olarak alptugbaykal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemurat ocak ve mustafa kecelı ne kadar ıyı celodan merak edıyorum
Keçeli çok daha iyi değil, ama iyi. Daha hızlı. Bitti. Daha iyi de top kullanıyor. Celaleddin'in Tekke'ye Ankara'da Gençler maçında yaptığı ortadan başka bir numarasını hatırlamıyorum.
Murat Ocak'ı mukayese dahi etmem. Adam leblebi gibi adam eksilten, fiziksel olarak en az Celaleddin kadar güçlü, çok daha iyi top kullanan bir adam. Birazcık daha sol açık değil sol bek olduğunu öğrenmesi gerek ancak kesinlikle üzerine koyuyor ve ilk geldiğindekinden çok daha sağlam duruyor.
ZD'nın "koşma" takıntısını biliyor ve bu nedenle mesela Ferhat ve Hasan saplantılarını anlıyorum. Ancak Celaleddin o kategoriye de girmiyor. Bu uçsuz bucaksız kredi nerden geliyor, vallahi çözemiyorum...
Hasılı, formamızı giydiği müddetçe ses çıkartmam, ama Celaleddin'in herhangi bir kalbur üstü özelliğini göremiyor, aylardır yokluğu hissedilmeyen bir adamın hangi akla hizmet iyi giden takıma monte edilerek mağlubiyetler zincirine başlandığını da hala anlayamıyorum.
Yorum
-
Eski günleri ona sadece tahammül etmemizi sağlıodu o dönemde hiç sevmezdim hala sevmiyorum..Aradımız tip adam değil..Olamazda..Gitmeli..İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecelalettine guveniyorum eski gunlerine donecek insallahBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
-
Celo'cum, hakkındaki görüşlerimi yazmak için çok iyi oynadığın bir maçı bekliyorum. Şimdi yazsam "düştü de vuruyorsun" diyenler olacak...En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 22:03.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum