Birinden kurtulduk, sıra diğerlerinde..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Keçeli
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemustafa ceceliden gelsin ama benim yüreğim yanar..... güle güle orta açma uğrunda kendini feda eden sol kanat taklidi yapan futbolcu...
''sol kanat taklidi yapan futbolcu''...
yolun açık olsun keçeli...
Yorum
-
bu sene ilk 11 de sürekli oynayan 2 futbolcumuz olmak üzere 3 futbolcumuz ayrildi.hicbirinden tek kurus para alamadik.gagalamanin baska bir sey olmasi lazim.mustafa nin da yolu acik olsun.İlk olarak 3Nokta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi kakaladık Bursaya
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene ilk 11 de sürekli oynayan 2 futbolcumuz olmak üzere 3 futbolcumuz ayrildi.hicbirinden tek kurus para alamadik.gagalamanin baska bir sey olmasi lazim.mustafa nin da yolu acik olsun.
yüksek ücret vermekten kurtuldu lulup. o bile kafi.Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.
Yorum
-
M. Keçeli Bursaspor'a imza atmış.

NDND için önemli bir malzemeydi kendisi.
Hayırlı uğurlu olsun.

Not: Seni hiç özlemeyeceğim M. Keçeli.En son antagonist tarafından düzenlendi; 10.06.2008, 00:11.
Yorum
-
Birazda Bursasporlular kahrolsun
Yolun açık olsun Mustafa Keçeli. Başarılar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum