Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Keçeli

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düşünün kü önünde Sol açık Olmayan.

Dşününkü bu adamdan ileriye gidip orta yapması istenen.

Bence çok acımaz davranılıyor.

Mustafanın önünde iyi bir sol açık oldugu zaman bizde oynayabilecek bir oyuncudur.

Tabi ondan iyisi gelmediği sürece .
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• yarışan bir takımda yeri yok. her yılımız son iki yılımız gibi geçecekse banko oynar o da ayrı mesele

Yorum

• Kafamda soru işareti olan tek futbolcu...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• inş seneye yoksun (amin)
          Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            inş seneye yoksun (amin)
            .......amin......
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• o bolgede oynayacak başka bi adam yok sola mutlaka alternatıfli bi transfer lazım
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Umarım yönetim bu bölgeye transfer düşünüyordur.Yoksa yandık yine.Bir aralar düzelmişti ama yine çok kötü oynamaya alıştı.Toparlanması gerek diyeceğim ama sezon bitti.Ama yine de iyi bir yedek olur.
                Colmandante

Yorum

• youtube'da yorumlarinizi bekliyoruz

Yorum

• oh god! look at that style,look that dribbling and awesome shoot.. I love you Mustafanile Kecelinho das Cunyir.. Unbelieveable shoot out,superb goal.. If I would be manager of Barcelona,I swear to god wouldnt think even a minute to transfer this guy...
                    youtube a bu yorumu yazan bana pm atsin

tesekkur etmem lazim karnima agrilar girdi ya

Yorum

• O da canla başla mücadele eden ama o mücadelesini artı yönde bir katkıya dönüştüremeyen oyuncularımızdan maalesef..

Son derece savruk ve kontrolsüz bir oyun stili var..

En önemlisi ise bir sol kanat oyuncusu olarak Celaleddin' den çok daha kötü ortalara sahip olması..

Hareketli topa asla hükmedemeyen bir yapıya sahip..

Hücuma çıktığı anlarda ise geri dönüşü neredeyse yok..

Bie sonraki sezon için çok daha iyisine layık olduğumuz kesin..
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• bize gelene bir haller oluyor anlamış değilim..Augustine,thomas jun,marcelinho,celaleddin,mustafa keceli,..bize gelmeden önce hepsi takımlarını sırtlıyorlar ama bize bir geliyorlar sanki başkasını aldık..anlamadım ben bu işi..
                        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak trainspotting tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bize gelene bir haller oluyor anlamış değilim..Augustine,thomas jun,marcelinho,celaleddin,mustafa keceli,..bize gelmeden önce hepsi takımlarını sırtlıyorlar ama bize bir geliyorlar sanki başkasını aldık..anlamadım ben bu işi..

keçeli sanki bize gelmeden önce süper bi adammıydı?
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak trainspotting tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bize gelene bir haller oluyor anlamış değilim..Augustine,thomas jun,marcelinho,celaleddin,mustafa keceli,..bize gelmeden önce hepsi takımlarını sırtlıyorlar ama bize bir geliyorlar sanki başkasını aldık..anlamadım ben bu işi..
                            Mustafa keçeli'mi takım sırtlıyordu.

Olsa olsa takım keçeli'yi sırtlar...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bu adamın savunulur bir tarafı yok, kötünün kötüsü çok kötü. 3. ligi zor kaldırır, net olarak diyorum. Ofspor maçını izledim, sol kanattaki adam bundan iyi, eğer adam bulamazsanız, Ofsporun soluyla takas yapın, para da verin. Fenere gol attı diye adam alınır mı, aşırı ama aşırı kötü bir oyuncu, tahammül edemiyorum bordo-mavi formayla
                              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• sadece şunu söylüyorum musatafanın ayağına gelen toplarda ceza sahasına daha iyi orta yapabilen bir çok topçu vardır orta yapmayı %10 becerebilen bir insan mustafa
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim