bence keçeli solbek olarak celaleddin'den 10 kat daha iyi hiç olmazsa sağlam oynuyor hata yapmıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Keçeli
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence keçeli solbek olarak celaleddin'den 10 kat daha iyi hiç olmazsa sağlam oynuyor hata yapmıyor.
kim keçelimi hata yapmıyo..demek biz yanlış birini seyrediyoduk şimdiye kadar..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
celaleddin'den daha sağlam oynuyor. ben daha celaleddin'in kendinden emin bir hareket yaptığını görmedim.İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim keçelimi hata yapmıyo..demek biz yanlış birini seyrediyoduk şimdiye kadar..
Yorum
-
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
WERTHeR
Sen onun yerinde olsan gülebilirmiydinİlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kere bile güldüğünü görmedim

Yorum
-
O da doğru amaİlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen onun yerinde olsan gülebilirmiydin
Biraz da olsa yüzünü yumuşatsa bari
-1461 TRABZON-
Yorum
-
WERTHeR
Yıldız olmak kolay değil anlayışlı olalımİlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO da doğru ama
Biraz da olsa yüzünü yumuşatsa bari
Yorum
-
Evet haklısınızİlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıldız olmak kolay değil anlayışlı olalım
İyi oynasında gülmesin napıcaz gülmesini di mi
-1461 TRABZON-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum