Galatasaray boş durmuyor
lincoln saviola figo ü.karan arda nın yanına M.KEÇELİ isteniyor
kallinin her futbolcunun 1er maçını izlerken tesadüfen keçelinin bursa maçındaki golünü gördü
hemen 1 maç daha bulun dedi bu seferde bir tesadüf daha oldu ve oyuna girer girmez gol atan keçelinin sşvas maçını izledi
HAYRAN KALAN KALLİ geçen yıldan maç videosu getirildi videolarına arasından sansına çekilen kasetlerden fb-denizli kaseti çıktı ve kalli iste ronaldinho pardon keçelinho dedi
gs bu adam çıldımış dedi kalli almanyadaki bankasından 100 milyon euroyu getirip m.keçeli üzerine KEÇELİ adında yeni bir takım kurmayı planlandığı ve gs den istifa edeceği açıklandı
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
bence celo mustafa risp ayman ve ceyhun takımdan derhal gönderilmeli.ben bu z. dogan sola olan antipatisini anlayamıyorum.türkiyenin siyasetcileri ülkedeki solu mahvettiler.z. dogan da takımın solu mahvetti.5 sol adamdan 3 ünü harcadı ama gel görki yerine oynattıgı 2 adam varki evlere senlik.ben tokat lıyım celo ve keceliyi tokatspor bile oynatmaz emin olun.
Yorum