Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özeti izleyebildim.. İlk golde pozisyon alması sıkıntılı ikinci golü yememeliydi..

Tecrübesiz tabi ama bu takımda kalarak tecrübe kazanamaz.. Uğurcan'ı izleyemedim çok iyi diyorlar arkadaşa yol verilebilir..
    bir onur olmasi cok zor olsada bir tolganin volkan demirelin seviyesine gelecek yetenegi var bence

ondan yol verilmesi hata olur
    düzyurt gibi bi takima yollansa 1 yil, pesine 1461 ve akabinde bir tsl takimina eminimki bu caliskanlikla cok sey basarabilir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazi Kaleciler fazla mac tecrübesi olmadanda sans buldularmi iyi performans gösterebiliyorlar,bazilarida iyi olabilmek icin mac tecrübesine ihtiyaci vardir Ibrahim de bunlardan biri Trabzonspor da bu haliyle oynayamaz. Kesinlikle önümüzdeki sezon söyle bir 25-30 mac oynacagi bir takima kiralanmali.Bu 1461 de olabilir.
      Eğer süperlig'de bir klüpte oynayacak düzeyde değilse kazandığı tecrübe Trabzonspor için yeterli olamayabilir. Kalecinin pozisyon bilgisini geliştirmesi için doğru forvetlere karşı idman yapması PTT 1. ligde oynadığı bütün maçlardan daha değerli melekeler edinmesine yarayabilir. Beklemekte fayda var yalnız 2. golde ciddi hatası var.
      "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• şikeciler Ertuğrul'u kaç yıldır denemeye almayı bırak kadroda düşünmüyor bile. Fakat kaliteli bir kaleci Ertuğrul.

Aynı şeyi bizde İbrahim için yapabiliriz. Kadroda kendine yer bulamasa da, uzun süreli kiralansın. Boş bir kaleci değil. Birçoğumuzun bahsettiği gibi tecrübesiz ...
        9 # Osvaldo'

Yorum

• 1461 de oynar ve tecrübe kazanır.yetenekli kaleci.henüz 20 yaşında.belkide onurdan daha iyi olacak ilerde.bilemeyiz.
          TEKKEBALL

Yorum

• Haydi Bakalım

Yorum

• bol sans

Yorum

• Hadi bakalım İbo

Yorum

• yeni yıldız geliyo inşallah.

Yorum

• Bugün futbol hayatının sonu ya da başlangıcı olabilir.

Bu yaşananlar omzuna çok fazla yük bindirdi.

Başarılı olur inşallah.

Yorum

• kötü oynaması onun için dünyanın sonu olmaz.Sorun kendisi değil, olası yenilgi ona değil asıl muhattabları ilgilendirir

Yorum

• kocum, isin zor.

Allah yardimcin olsun
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ibrahim e takim bul denilmis!Ibrahim kiralik olarak süper lig veya ptt ligine gitse bile gittigi takim oynamayi hakketse bile oynatmayacak.Trabzonspor a futbolcu mu yetistirecegiz olacak düsünceleri.Madem öyle Ibrahim i kendi takimin olan 1461 e neden göndermiyorsun?

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ibrahim e takim bul denilmis!Ibrahim kiralik olarak süper lig veya ptt ligine gitse bile gittigi takim oynamayi hakketse bile oynatmayacak.Trabzonspor a futbolcu mu yetistirecegiz olacak düsünceleri.Madem öyle Ibrahim i kendi takimin olan 1461 e neden göndermiyorsun?
                            Acaba diyorum 4-5 hafta önce gitseydin kendin icin daha iyi olmazmiydi?

Yorum

• Kurtulus cok kötü kaleci gecen sene play-off maclarinda cok hata yapti dünkü macta yine berbatti. Ne olursa olsun pilot takimin birinci kalecisi Ibrahim olmali
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• İlerde as kalecimiz olabilir mi bilemiyorum, Uğurcan bir adım daha önde ama en azından ileride 2. kaleci olarak kalabilir a takımda, izlediğim maçlarda fena değil. Şu an için zaten 1461'in as kalecisi olmalı, ne Ziya, ne de Kurtuluş kaleci falan değil.
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim