çocuga üzülüyorum ya . önünde kazmalarla oynuyor hemde o yaşta. Ne yapsın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence yetenekli bir kaleci pas tercihleri falan benim çok hoşuma gitti. Rastgele vurayım da nereye giderse gitsin havasında değil. Onur düzelince yapışsın Onur'a sürekli idman yapsın kendini iyice geliştirsin. Büyük aksilikler olmazsa çok iyi bir kaleci olacağını düşünüyorum."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İbrahim Demir
Fatih kaledeykende aynısını dedim. Onurun bile üçlük olduğu maçlar var. 8 tane stoperimiz var, bi düzen getiremedik o bölgeye...İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçocuga üzülüyorum ya . önünde kazmalarla oynuyor hemde o yaşta. Ne yapsın.
Gesendet von meinem LG-D855Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
kalede 3 seytanin kalecilerini kaleye alsak inanin hepsi gol yer bizde hele o okadar övdükleri muslera bizde yemedigi golleri yer. Ibrahim genc ve bana Fatih den daha güven veriyor biraz tecrübe olsa belki 1-2 gol cikarir di diye düsünuyorum.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bazi Kaleciler fazla mac tecrübesi olmadanda sans buldularmi iyi performans gösterebiliyorlar,bazilarida iyi olabilmek icin mac tecrübesine ihtiyaci vardir Ibrahim de bunlardan biri Trabzonspor da bu haliyle oynayamaz. Kesinlikle önümüzdeki sezon söyle bir 25-30 mac oynacagi bir takima kiralanmali.Bu 1461 de olabilir.
Yorum
-
altyapimizdan cikan en caliskan isim kesinlikle
bugün yine ilk yaridaki sanslarina karsi iyi is cikardi
2. golde cok dengesiz havaya cikti, topu ondan takip edemedi
golde kendisine suc bulmuyorum, ama tutlmayacakda bir sut degildi
teketeklerde rastgele cikmamasi artik güzel, cabuk ögrenip ögrendiklerini sahada hemen kullanmasi cok positiv
gercekleri konusmak gerekirse önünde onur ve hakan var, arkasindada pür yetenek ugurcan
bizde hizli sekilde ilerlemesini zor buluyorum
2. ligdeki takimlarimizdan birine kiralanip orada tecrübe kazanirsa bu caliskanliliginlan cok iyi yerlere gelecektir
burada yedek beklete beklete ancak bu cocugu cürütürüz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
yetenek var ama tecrübesiz birde bu defansdaki kazmalarla bizim kalecilere daha cok is düsüyor 1-2 ligde oyniyacak takima kiralalnmaliYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum