Çok tecrübesiz. Gelişmeye devam...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence yetenekli ama tecrübesiz bir kaleci.
Artıları; yaşına göre soğukkanlı ve ayağı gayet düzgün. Alan kapatmayı beceriyor.
Eksileri; gerçekten zamanlama anlamında sıkıntısı var. Özellikle kaleyi terketme konusunda hantal davranabiliyor veya geç düşünüyor.
Bence iyi bir kaleci olma potansiyeli var. Ama bir sezon düzenli oynayacağı bir kulübe kiralarsak hiç fena olmaz.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Kendisine verilen bu önemli fırsatta kariyerini bitirmemek adına yan toplara bence hiç çıkmamalı çünkü hepsi hatalı. Açıkçası Onur'a yan topları kötü diyorduk ama Fatih ve İbrahim'in de ondan kalır yanı yok. Yan toplar tecrübeden ziyade biraz cesarete ve zamanlamaya bakıyor. Onur sakatlığının ardından bunun korkusuyla hâla aşamadı mesela. Yerin dibine sokulan Tolga ise bugün yan toplarda ligin en iyi kalecilerinden biri...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Neuer'i örnek alıyor bence net şekilde. Çıkması, mecbur kalmadıkça dikmemesi vs.. Çok eksiği var, tecrübesizlikten hataları da oluyor ama gelişime açık yetenekli bir kaleci olduğunu hissettiriyor.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Ynt: İbrahim Demir
ironi miİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer maç gol yenir mi yahu ?
)
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Bu benim de dikkatimi çekti.İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın attığı bir çok pas isabetli mutlaka üzerinde durulmalı.
Her topu şansa bizim adama gidiyor olamaz.Hamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum