Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eldeki defanslar icinde bence en iyisiydi. Yumlu'nin yaninda 1000 kere adam oldugunu kanitlamistir. Yumlu'yu ondan cok daha buyuk bir kitlenin istememesine ragmen Yumlu gibi kopekce yapismadi takimin yakasina. Insallah iyi bir sezon gecirir ve bundan sonra futbol hayatinda basarili olur.
    bence maliyeti göz önünde bulundurularak yumlu yerine aykut gitti
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence maliyeti göz önünde bulundurularak yumlu yerine aykut gitti
      aynen öyle sadece yumlunun değil zekinin akbaşın akaponun ve uğurun yerine de gitti.

ben zeki uğur akakpo..vb. sirkülasyonda tutulacağını ancak aykut/ yumlu dan birinin gönderileceğini tahmin ettim ama ben yumlunun sözleşme uzatılmayıp aykutun tutulacağını düşünmüştüm.Keza gayri resmi olarak tek stoper transferi yapılması ihtimali baştan beri beni bu konuda böyle düşündürdü.

şu geldiğimiz noktada eğer tek stoper alınırsa aykut gönderildiğine göre yumlu yine defansın daimi vazgeçilmez canavarı olacak geçmiş olsun hehehe...
      ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eldeki defanslar icinde bence en iyisiydi. Yumlu'nin yaninda 1000 kere adam oldugunu kanitlamistir. Yumlu'yu ondan cok daha buyuk bir kitlenin istememesine ragmen Yumlu gibi kopekce yapismadi takimin yakasina. Insallah iyi bir sezon gecirir ve bundan sonra futbol hayatinda basarili olur.
        +1
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aynen öyle sadece yumlunun değil zekinin akbaşın akaponun ve uğurun yerine de gitti.

ben zeki uğur akakpo..vb. sirkülasyonda tutulacağını ancak aykut/ yumlu dan birinin gönderileceğini tahmin ettim ama ben yumlunun sözleşme uzatılmayıp aykutun tutulacağını düşünmüştüm.Keza gayri resmi olarak tek stoper transferi yapılması ihtimali baştan beri beni bu konuda böyle düşündürdü.

şu geldiğimiz noktada eğer tek stoper alınırsa aykut gönderildiğine göre yumlu yine defansın daimi vazgeçilmez canavarı olacak geçmiş olsun hehehe...
          Sanmam Ersun hoca akıllı adamdır tercihi Uğurdan yana olur ama bizde öyle şans varki ilk hafta Uğur sakatlanır yine Yumluyu izleriz
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Noldu senin Aykut’a? Herkes gitmesini istiyor?
            Gittikten sonra sen ve gitmesini isteyenler görür nolacağını.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sanmam Ersun hoca akıllı adamdır tercihi Uğurdan yana olur ama bizde öyle şans varki ilk hafta Uğur sakatlanır yine Yumluyu izleriz
              Ersun Hocanın aklından şüphemiz yok ancak yumlu ile sözleşme uzatılmasını başkan sana bana başkasına sormadı başkan iho gibi kafasına göre hareket eden biri de olmadığına göre ersun hoca sözleşmesi biten yumlu yu istedi ve sözleşme yaptırdı.Eeee oynatmayacağı adam için bunu yapmazdı herhalde diye düşünüyorum mantıken.Önceki dönemlerinde de yumluyla arası fena değildi hocanın.Uğur ise tabii ersun yanalın yine tasarrufu vardır ama kiralıktan geri döndüğü için takımda.Onun için özel bir çaba harcanmadı.

Şunu söylemek isterim bu konu başlığında artık Aykut muhabbetini kiralık gitmiş olduğu için uzatmamak adına;

yumlu ile uğuru kıyaslarsak yumlunun bazı durumlarda artılarını görürüz.Tabii ki uğur un oynamasını isteriz ancak onu gazlamamız gerek bazı konularda yani bir rekabete girmesi kendini geliştirmesi kanıtlaması göstermesi gerek.kiralıktan dönen biri olarak yeni sözleşme yapılan yıllardır takımda varlığını kabul ettirmiş yumluya karşı meydan okumalı.ben azılı bir yumlu düşmanı değilim sözlerim yanlış anlaşılmasın.Ben zeki akbaş yumlu karşıtı değilim.Ancak Aykut karşıtı da değilim kör destekçisi de değilim.Sonuçta bunlar da kiralık giden Aykut ta halen daha Trabzonspor un futbolcusu.Biz bir şey yapacaksak bu adamlarla yapacağız takımda kaldıktan sonra.Benim kendime göre başarılı bulduğum gördüğüm bir defans kurgusu var buna en çok uyan adamlara göre konuşuyorum.futbol dışı özel neden yada bahanelere göre değil.

Aykut şu an sahada Osmanlıya ait ama bizim Futbolcumuz.Sözleşmesi var.Önümüzdeki sezon avrupadada oynayacak olan osmanlıdaki performansının başarılı veya başarısız olmasına göre yaşanılacak konuşulacak çok şey olacaktır Aykut konusunda.
              En son TS FAN tarafından düzenlendi; 02.07.2016, 15:36.
              ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Uğur'u Ersun Yanal aldırmıştı geçen sezon devre arasında.
                Yumlu'yu bence maliyeti ve 5 stopere ihtiyaç duyulmasından tuttular.
                Aykut'un sinirlenmesi, çok kart görmesi, imajı ve maliyeti onun öncelikli gönderilmesine neden oldu.
                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                You'll Never Walk Alone...
                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Aykut gitmemeliydi
                  Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Niye kiraladigimiz oyunculardan 1 kurus para almiyoruz ???
                    Kiraladığımız takımlar maaşlarını zor karşılayabiliyor da ondan.
                    Maaşları biraz düşük olsaydı o zaman ufakta olsa biraz para kazanabilirdik

Yorum

• Villereal karşısında iyi oynuyor suana kadar. Ilk 30 dakikada bir kritik müdahelesi de var

Yorum

• Sakallari yakiyor gene ortaligi
                        Not:geri donme sakın

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sakallari yakiyor gene ortaligi
                          Not:geri donme sakın
                          Elimizdeki ugur yumlu akbaş akakpo dortlusunu top diye oynar su goruntusuyle

Yorum

• Bakıyorum 6 - 7 yediğimiz maçlardaki efsane performanslar unutulmuş hemen.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Osmanlı'daki görüntüsünün bir önemi yok.

Uğur'un Osmanlı'daki görüntüsü de Aykut'un bizdeki halini top diye oynuyordu çünkü.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hepsi ayni merak etmeyin haftalık inis cikislara aldanmamak lazim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim