TRABZONSPOR a hiçbir şekilde yakışmayan birisi her anlamda hemde umarım tez zamanda gönderilir inşallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kimi neye göre yakıstırdıgınıza gore değişir bu durum mesela bardan dıscodan cıkmayıp karısını surekli doven, hayat kadınları ıle gecırdıgı gecelerden sonra sahada bir varlık gosteremeyıp cok mac kaybetmemıze yada sacma sapan takımlara elenmemıze sebep olan oyuncu(lar) ile ilgili bile bukadar elestırı yapmadınız yapmıyorsunuzda takımda hıc bir sey yolunda gitmiyorken gozunuze kestırdıgınız herseyı elestırıyorsunuz bakıyorum takımın durumuna bu rerzıl takımdakı en hırslı oyunculardan birisi aykut işler yolunda gitmediğinde adamın sakalından donuna kadar herseyını ırdelıyorsunuz bir insanın bara gitmekde camıye gitmekde kendi tercihidir bunun hakkında yorum yapmak duz tabirle AFKURMAYA girer.. fakat bu yasam bicimi oyuncunun futbolunu etkılıyorsa işte orada dur... bakıyorum sızın ıstedıgınız gıbı yasayan oyuncularında katkısı aykut kadar değilse bos konusmanın bır manası yok herzaman soyledım yıne soyluyorum kaliteli bir kadroda aykut her zaman iş yaparTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Oynadığı futbolu eleştirin ama kılık kıyafeti sizene kardeşim ister dövme yapar ister sakal bırakır ister karı kız peşinde olur size ne. Ya yapanci olsa maça girerken hac işareti yapsa adama bak dinine ne kadar bağlı ama bizim kiler şükür secdesi yapsa yobaz saha da yapılırdı der. Elin yabancısı sakal bıraksa hertürlü sakal türü modern olur ama Müslüman sa camiye gitsin yobaz olur.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Tabi ki futbolcunun özel hayatı kendine saklıdır ve kimsenin hakkında atıp tutmaya hakkı yok.
Gelelim "ancak" kısmına;
Bir cemaat vasıtasıyla iyice dindar bir kılığa girilebiliyor da, şu "ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol" meselesi zor çözülüyor.
Yabancı memleketten Trabzon'a çalışmaya gelmiş, hukukun olan ve sana birşey yapmayan takım arkadaşının boğazını sıkmak hangi İslamî veya insani ahlakla bağdaşır ? Hastanede doktora saldırmak, şehirde silah sıkmak bir müminin, bir muttakinin özelliği midir? "İslami" olduğunu iddia eden bir partiye, medyasına ve sempatizanlarına bakıyorsun; gerek sosyal medyada gerek diğer ortamlarda en galiz küfürler, kibirlenmeler, açık açık yalan ve iftiralar eksik olmuyor. İnandığınız dinin kitabında "kullarıma söyle, sözün en güzelini söylesinler" (isra,53) diye bir ifade geçmez mi?
Her şeyin içi bu kadar boşaltılmak zorunda mı?BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Peygamberi örnek alip sakal biraktigi icin tüm kininizi ortaya koyuyorsunuz.
Tarihimizin en rezil sezonunu yasatan diger oyunculara'da bu tepkiyi verseydiniz ligi ilk 6'da bitirdik.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Ancak bu kadar güzel yazılabilirdi.Mükemmel.Hatta mükemmel ötesi bir yazı olmuş.Şöyle yazabilecek yerel basınımızda hatta yaygın basında kalem çok nadirdir.Kalemini ve aklına sağlık...İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki futbolcunun özel hayatı kendine saklıdır ve kimsenin hakkında atıp tutmaya hakkı yok.
Gelelim "ancak" kısmına;
Bir cemaat vasıtasıyla iyice dindar bir kılığa girilebiliyor da, şu "ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol" meselesi zor çözülüyor.
Yabancı memleketten Trabzon'a çalışmaya gelmiş, hukukun olan ve sana birşey yapmayan takım arkadaşının boğazını sıkmak hangi İslamî veya insani ahlakla bağdaşır ? Hastanede doktora saldırmak, şehirde silah sıkmak bir müminin, bir muttakinin özelliği midir? "İslami" olduğunu iddia eden bir partiye, medyasına ve sempatizanlarına bakıyorsun; gerek sosyal medyada gerek diğer ortamlarda en galiz küfürler, kibirlenmeler, açık açık yalan ve iftiralar eksik olmuyor. İnandığınız dinin kitabında "kullarıma söyle, sözün en güzelini söylesinler" (isra,53) diye bir ifade geçmez mi?
Her şeyin içi bu kadar boşaltılmak zorunda mı?
Yorum
-
bu kendi içinde tartışılabilir ama dış görünüşü nedeniyle kimse ayrımcılığa tabi tutulamaz, aşağılanamaz.bu herkesin özgürlüğü için önemlidir. dini içinde yaşaması gerekir, dini simge gibi saçmalıkları hiç gündeme getirmeyelim zaten. evde değil, kamusal alanda özgürlük gerekiyor bu ülkede. saygıyı sevmediğin bir şey için gösterdiğinde önemi var. burasını netleştirelim. şakaya gelecek şeyler değil bunlar.insanların eğitim hakkı engellendi bu tip şeyler için.İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki futbolcunun özel hayatı kendine saklıdır ve kimsenin hakkında atıp tutmaya hakkı yok.
Gelelim "ancak" kısmına;
Her şeyin içi bu kadar boşaltılmak zorunda mı?
din içinde tartışmaya dönersek bunlar sıkıntılı durumlar. şekil dinini reddetmek davranışları düzeltmek gerekir bence. sakalın bir zararı yok ama faydası olduğunu da düşünmüyorum. futbolcuların disiplin altına alınması için örneğin kamplarda sakal traşını zorunlu tutmayı destekliyorum.bu tip şeyler yapılabilir, çok abartmamak gerekir. sürekli olmaz.
Yorum
-
Sakal kararı doğruysa tebrik ederim. Disiplinin esas olduğu bir sporda bir sporcuya yakışmayacak kılığa girenler için umarım uygulanır.
Ben ber sabah işe giderken sakal traşı olmak zorundaysam sürrkli TV ekranlarında görünüp bir de üzerine milyon TL'ler kazanan sporcuların da görünümlerine dikkat etmeleri gerekir.
Tabi bir de tek kendilerini müslüman sananlar da eleştirmeye başlayacaktır
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum