Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sakal kararı doğruysa tebrik ederim. Disiplinin esas olduğu bir sporda bir sporcuya yakışmayacak kılığa girenler için umarım uygulanır.
    Ben ber sabah işe giderken sakal traşı olmak zorundaysam sürrkli TV ekranlarında görünüp bir de üzerine milyon TL'ler kazanan sporcuların da görünümlerine dikkat etmeleri gerekir.
    Tabi bir de tek kendilerini müslüman sananlar da eleştirmeye başlayacaktır

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sen mi karar veriyorsun sporcuya yakışacak kılığa? Neymar da saçlarını kestirsin o zaman o da çok uçuk kaçık modeller yapıyor. Arkadaş işe bak ya, milletin kılık kıyafetine takmışlar.
    8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen mi karar veriyorsun sporcuya yakışacak kılığa? Neymar da saçlarını kestirsin o zaman o da çok uçuk kaçık modeller yapıyor. Arkadaş işe bak ya, milletin kılık kıyafetine takmışlar.
      Evet ben karar veriyorum zoruna mı gitti? Aklın yolu birdir.
      Ayrıca tüm aykırı kılık kıyafet için olmalı.

Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

Evet ben karar veriyorum zoruna mı gitti? Aklın yolu birdir.
        Ayrıca tüm aykırı kılık kıyafet için olmalı.

Terbiyeni takın, düzgün konuş. Git futbolunu eleştir adamın. Özel hayatı niye ilgilendiriyor seni?
        8. Kuşatma

Yorum

• Yalan olma ihtimali bulunan bir haber üzerine bir birimizi kırmaya gerek yok.
          En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 01.06.2016, 18:42.

Yorum

Terbiyeni takın, düzgün konuş. Git futbolunu eleştir adamın. Özel hayatı niye ilgilendiriyor seni?
            "Sen mi karar veriyorsun" diyen sensin, sen terbiyeni takın.
            Kimsenin özel hayatı burda kimseyi bağlamıyor. Ama büyük bir kulüpte futbol oynuyorsa disiplinli olmalı, kılığına kıyafetine özen göstermelisin. Bu heryeri dovmeli sakalına boncuk bağlayan hippiler için de geçerli, 5 metre sakal bırakanlar için de.
            Üst düzey bile değil, ortalama bir şirkette dolgun bir maaşla işe girenler "bu benim özel hayatım" deyip istediği kılıkla işe gidebiliyor mu?

Yorum

"Sen mi karar veriyorsun" diyen sensin, sen terbiyeni takın.
              Kimsenin özel hayatı burda kimseyi bağlamıyor. Ama büyük bir kulüpte futbol oynuyorsa disiplinli olmalı, kılığına kıyafetine özen göstermelisin. Bu heryeri dovmeli sakalına boncuk bağlayan hippiler için de geçerli, 5 metre sakal bırakanlar için de.
              Üst düzey bile değil, ortalama bir şirkette dolgun bir maaşla işe girenler "bu benim özel hayatım" deyip istediği kılıkla işe gidebiliyor mu?

Kılık kıyafeti futbol oynamasına mı engel? Ne alakası var? İstediği gibi giyinir adam. Uydurma haberle adama hakaret etmeyi geçtim, farklı giyinen herkese hakaret ediyorsun.
              Kılık kıyafet serbestliği medeniyet gösterir. Köle gibi çalışılan şirketlerde uygulanması bir şey ifade etmez.
              En son Ahmet Hamza tarafından düzenlendi; 01.06.2016, 18:47.
              8. Kuşatma

Yorum

• Kılık kıyafeti zihniyeti kimseyi ilgilendirmez. Keza fenerde oynayan datome de harden da bunun gibi sakallı felan mesela

fakat çok karaktersiz bir kişiliği olduğunu düşünüyorum. Hele hele marine yaptığı iş tamamen karaktersizlik örneği. Zaten adam gibi yönetim olsa şutlardıda

Yorum

Kılık kıyafeti futbol oynamasına mı engel? Ne alakası var? İstediği gibi giyinir adam. Uydurma haberle adama hakaret etmeyi geçtim, farklı giyinen herkese hakaret ediyorsun.
                  Kılık kıyafet serbestliği medeniyet gösterir. Köle gibi çalışılan şirketlerde uygulanması bir şey ifade etmez.
                  Hakaret etmiyorum, futbolun da kılık kıyafet konusunda disipline edilmesi gerektiğini savunuyorum. Yoksa banane başkasına karışmadıktan sonra isteyen istediğini giysin.

Yorum

• Insanlarin artniyetlerini anlamak icin cok güzel bir baslik olmus!

Ersun hoca sanki sadece aykut´tan sakalini kesmesini istemis gibi bir alig yaratarak olayi din ve inanc özgürlügüne getirmeye caba gösteren insanlarin ikiyüzlülügünü anlamak mümkün degil!

Bu adam hastahanede doktor tartaklayan, hastahaneye kursun sikan takim arkadasinin bogazina sarilan bir yaratik! Hala Din ve inancözgürlügü diyerek bik bik yapan sahislari okuyoruz.

Yorum

• Adam süslüman karismayin saçına sakalina
                      ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• benim sakalım kısa ama ben de müslümanım. sakalla islamiyetin bir bağlantısı yok. hz. muhammed'i örnek alacaksa iyi huylarını örnek alsın, sürekli herkesle kavga halinde olmasın. hz. muhammed eminim ki marin'e saldırmazdı mesela, hastanede doktor dövmezdi, şehrin göbeğinde silahını ateşlemez, insanları sürekli dövmek ve öldürmekle tehdit etmezdi.

inanç açısından bakmıyorum olaya. nba süperstarlarından james harden'ın da sakalı bununkinden kısa, o da çok kötü duruyor bence. futbolcular görünüşüne özen gösterip formayı güzel taşımalı bence.

kaldı ki sakal bizim kültürümüz değil. bizde jilet gibi olmak tabiri vardır. şöyle baktın mı yüzü temiz durmalı bizim insanlarımız. kültürümüz böyle. o kadar şart olmasa da bu kadarı da fazla.

futbolundan bahsedin denmiş, senelik 4 milyon tl alıyor aykut. futbolundan bahsedeceksem tez zamanda şehri terk etsin. 20 maç oynamış, oynadığı maçlarda dünyanın golünü yemişiz, 20 maçta 9 sarı 2 kırmızı kart görmüş ki dakika başına kartta da yanılmıyorsam lig lideri.

Yorum

• Sakal var ; sakal var. Ya da boşver seni satalım biz yeni kulübün karar versin

Yorum

• Bugün çıkarılan "Ersun Yanal sakalların kesilmesini istedi" içerikli haberin amacı Aykut'un o cüppeli ve sakallı fotoğraflarını yayınlayıp algı yönetimi yapmaktır. Bravo sizde çok güzel çanak tutuyorsunuz tebrik ederim. İşidçi Aykut sakalların yansın kül olsun!!!!!!!

Bu konu bir yana. Aykut kariyerinde başarılar ama Allah'a yakın bize uzak ol bu takımı zerre hak etmiyorsun.
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Takımdan gitmesi konusunda Yumlu yada Aykut'tan biri kalacaksa Aykut kalmalı derim.
                              En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 01.06.2016, 21:07.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bu konuları başlıklarda fazla uzatmak istemiyorum ama bakıyorum hala aynı muhabbetler dönmeye devam ediyor.

Bu takımda Bosingwanın,Onurun,Mehmetin sakalına laf etmeyip 1 yıldır sürekli Aykutun sakalına laf etmek ARTNİYETTİR.

Bu adamlar 657ye tabi memur değil ki sakallar kesilecek diye bir kural getirilmesi isteniyor(Taraftar tarafından).O zaman saçlarıda kısaltalım subay traşı olsun herkes.Nasıl olur askeri sistem yaşatalım mesela.

Bunlar bana göre boş takıntılar.Sadri Şener çıkıp oyuncuların dövmelerine laf etmişti, o düşünce ne kadar yanlışsa bu muhabbetlerde o kadar yanlış.
                                Gelelim Aykut'a.Bu takıda kalmasını zerre istemiyorum.Çünkü;
                                -Gerek saha içi gerekse de saha dışındaki Agresif tavırları hem takıma ve hem de takım arkadaşlarına zarar veriyor.

-Performans olarak üst sıralara oynayan bir takım için yeterli değil.

-Aldığı yıllık ücret yüksek.

Bu saydıklarıma performansı ile alakalı çeşitli nedenler ekleyerek benim gibi gitmesini isteyebilirsiniz ama gitmesi için ya da sevilmemek için sosyal yaşamını ya da kılık kıyafetini ekleyemezsiniz.
                                En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 01.06.2016, 21:35.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim