Transferinden geçen seneye kadar olanki performansına kadar Aykut'u benden daha fazla eleştiren çok az insan vardır belki de; ama bu sezon gerçekten çok iyi oynuyor.Belki mecburiyetten bu kadar süre aldığı için,belki futbol olarak belli bir olgunluğa ulaştığı için belki de bu sezon doğru motive edildiği içindir bilemem ama bu sezonki performansını devam ettirebilirse önümüzdeki sezonlar için yeni gelecek stoperin partneri olarak ilk 11'de rahatlıkla oynayacağını düşünüyorum.Umarım böyle oynamaya devam eder ve umarım iyiye iyi kötüye kötü demeyi kişisel takıntıları,egoları bir kenara bırakarak futbolcular hakkında tezat yorumlarda bulunmayı bir kenara bırakır taraftarımız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hele de stopersiz bir milli takıma kalan maçlarda biraz istikrar sağlarsa seçilebilir...İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEuro 2016'ya takımımızdan bir oyuncu alınacaksa o da Aykut olmalıdır.Kim ne derse desin bu berbat sezonda elinden geleni yapıyor.
Yorum
-
Belki süper ligin en iyi stoperi degil ama bencede Milli takimda stoper eksikligi varken onada sans verilmeliydi.
Sans verilmemenin sebebide sakalidir bu acik ve net ortada
Yorum
-
eskisi gibi vukuatları yok artık sanıyorum. cemaate girdikten sonra biraz daha uslanmış . ama sert futboluna devam ediyor. tabii ki vaz geçilmez derecede futbolu yok . ama süper ligte stoper say deseler ilk 5 içine yazılması gereken yegane futbolculardan birisidir.Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
Bir konuda anlaşalım agaİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam daha düzgün maç oynayamıyor sürekli cezalı ama en iyi stoper. sonra biz sorunlu oluyoruz.
Aykut'a karşı sorunlusun
9 # Osvaldo'
Yorum
-
kazmalık yapıyor da ondan, bu sene vücudu toparladı allah'tan biraz. rakibe mesafe bırakarak oynuyor çok canımı sıkıyor.izlerken stoper hislerim kabarıyor, her seferinde kapatsana adamı diyorum.en son örnek podolski'nin golü. bizim taraftar fiziğe çok takılıyor, ben oyun reflekslerine bakıyorum.İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir konuda anlaşalım aga
Aykut'a karşı sorunlusun

Yorum
-
En nihayetinde kapasitesi belli. Sonuçta oynadığımız lig bu yani. Mutlaka kadroda bulunmalı. Performansına göre de hoca ne yapacağını hepimizden daha iyi bilir.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekazmalık yapıyor da ondan, bu sene vücudu toparladı allah'tan biraz. rakibe mesafe bırakarak oynuyor çok canımı sıkıyor.izlerken stoper hislerim kabarıyor, her seferinde kapatsana adamı diyorum.en son örnek podolski'nin golü. bizim taraftar fiziğe çok takılıyor, ben oyun reflekslerine bakıyorum.
Bu sene iyi sayılır yine. Bakalım bir sürpriz yapıp daha da ileri gidebilir.Yerinde sayarsa da ben kâfiyim gelecek adına
9 # Osvaldo'
Yorum
-
oynasın zaten, takımda da kalsın. yumlu öne doğru hamle yaptığı için geriye sarkık oynaması uyumlu gösteriyor savunmayı. ben kaslarından koşamamasını çok eleştiriyordum, onu atlattı.şimdi daha hızlı ve çevik. bir de yüksek toplarda adamın üstüne çıkmayı bırakırsa iyi olacak. iyi stoper demek için senede 40 maça çıkması lazım artık. üçüncü senesi geride kaldı.İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn nihayetinde kapasitesi belli. Sonuçta oynadığımız lig bu yani. Mutlaka kadroda bulunmalı. Performansına göre de hoca ne yapacağını hepimizden daha iyi bilir.
Bu sene iyi sayılır yine. Bakalım bir sürpriz yapıp daha da ileri gidebilir.Yerinde sayarsa da ben kâfiyim gelecek adına
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum