Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolcumuzun özel hayatı hiçbir şekilde bizleri ilgilendirmez. İlgilendirdiği nokta, kulübü içine alan noktadır.

Bir insan Trabzonspor futbolcusu diye de özgürlüğünden taviz veremez/vermez. Lütfen bu tartışmayı noktalandıralım. İkili ve konudan uzak mesaj yazanlara ceza vermek zorunda kalacağım.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• sadece git

Yorum

• Ne kadar sıkıntı ne kadar dert oldu adamın giyimi kuşamı

Adamın sana bir müdahalesi var mı şunu yap böyle yap diyor mu peki sen neden diyorsun sana neden dert oluyor

Aykut demir in trabzonspordakş misyonu nedir futbolunu oynayarak takımın başarısına katkı sağlamak, takım her ne kadar başarılı olmasa da aykut şuan takımda işini düzgün yapan üç beş kişiden biri

Ayrıca hangimiz o kadar iç içe hangimiz adamın derdini halini biliyor aykut un geçmişte meskun mahalde silah kullanma doktora darp gibi vakaları vardı belki girmiş olduğu cemaat sayesinde daha olgun daha ağırbaşlı bi insan oldu nerden biliyoruz da bir resim karesinden üçüncü ağız kaynaklı haber sitesinden yola çıkıp adam eleştiriyoruz

Toparlayacak olursam aykut demir şuan trabzonspor daki en verimli dönemini yaşıyor futbol dışındaki özel hayatı kendini ilgilendirir ister kısa dar paça pantolon giyer ister şalvar cübbe giyer
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• popüler kültür böyle birşey. o kadar para kazanmanın sıkıntılı yanı kamuya açık olma durumu oluyor.her yaptığın, her giydiğin üzerine yorum yapılabiliyor.zaten bunun için piskolojik yardım alsınlar diyoruz.milletin ne konuşacağını sen belirleyemezsin. sana düşen bundan etkilenmemenin yollarını aramak olur.ortada yalan haber olmadığı sürece şikayet etmenin anlamı da yok.

Yorum

• İHO'nun sahadaki temsilcisi.

Yorum

• Fesh edilmedi mi daha?
              Terbiyesiz herif!

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İHO'nun sahadaki temsilcisi.
                Aynen öyle, işte bu zihniyet takımı ve kulübün içine ediyor.

Yorum

• Maganda

Yorum

• yazıkki ne yazık kulübün geldiği noktaya bak Trabzonspor tarihi gördüğü en egoist topçularla ve en başarısız yönetimle bizi kahretti istanbul medyasına hergün başka bir malzeme vermekten sıkıladımı bunlar olayın iç yüzünü bilmiyorum ama hiçbir kimse bu takımın antremanında arkadaşının boğazını sıkamaz ama öyle bir yönetim varki yumruk atan oyuncuya değil yumruk yiyene ceza veriyor artık bu haldede marin'in kiralamasını iptal ederler aykutada bir yıl banko 11 de yer verirler
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• Gençler haklı-haksız kim bilemem..
                      Kimseyi fütursuzca eleştiremem ..
                      Lakin : Marin Alman..Aykut Almanya doğumlu Almancası var ..

bana öyle geliyor ki Aykut'un damarına basacak birşey dedi Marko paşa
                      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Bildiğin boğazlamış Marin'i.Neyse özür diler hallolur.Marin özrü kabul etmez ise Marin'i suçlarlar olur biter.
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Tepki çekeceğimi tahmin ettiğim halde yazıyorum; Trabzonspor futbolcusuysa futbol içi de futbol dışı da beni ilgilendirir, diğer görüşlere de saygı duyarım
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Cemaate girmesi de asabiyetine fayda etmemiş anlaşılan.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tepki çekeceğimi tahmin ettiğim halde yazıyorum; Trabzonspor futbolcusuysa futbol içi de futbol dışı da beni ilgilendirir, diğer görüşlere de saygı duyarım
                              Bence yanlis düsünüyorsun... Kücük cocuklara örnek oluyor.. O yüzden aykut kendine derhal ceki düzen versin
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Disiplinli, profesyonel hiçbir kulüpte bu imajla barınamazdı ama maalesef bizim için çok uzak kavramlar bunlar.

Ulan diz üstü şort niye giyiyorsun madem?
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim