Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maşallah ı var son zamanlarda bakalım Uğur formayı alabilecek mi
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Duruşu takıma cesaret veriyor bence. Inşallah devam ettirir bu performansını.

...
      8. Kuşatma

Yorum

• Daha ortada çok bişey yok.her an ters bir şey yapabilir.hatta fener maçında bir iki denemesini gördük.

Yorum

• 5-6 mactir harika....10 numara oynuyor..
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha ortada çok bişey yok.her an ters bir şey yapabilir.hatta fener maçında bir iki denemesini gördük.
            Nasıl bir şey yok mesela?
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ynt: Aykut Demir

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nasıl bir şey yok mesela?
              aşırı yorumlar yapmak için erken bence.daha oyunumuza uygun sağlam bir test maçı geçirmedi.gelişme var tabi ama ciddi hatalar yaptı bana göre oynadığı kısa dönemde.içerdeki zor maçları bekliyorum net değerlendirme için.övüp övüp sonra küçük takım oyuncusu demekten iyidir.

Yorum

aşırı yorumlar yapmak için erken bence.daha oyunumuza uygun sağlam bir test maçı geçirmedi.gelişme var tabi ama ciddi hatalar yaptı bana göre oynadığı kısa dönemde.içerdeki zor maçları bekliyorum net değerlendirme için.övüp övüp sonra küçük takım oyuncusu demekten iyidir.
                Son maç vitrin maçıydı bir hatası dışında mükemmeldi.istikrarlı oynatılırsa Form grafiğide yükselir.büyük konuşmayı sevmem,sezgilerime dayanarak söylüyorum Aykut milli formayı bir daha çıkarmamak üzere giyecektir.

Yorum

• Ynt: Aykut Demir

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son maç vitrin maçıydı bir hatası dışında mükemmeldi.istikrarlı oynatılırsa Form grafiğide yükselir.büyük konuşmayı sevmem,sezgilerime dayanarak söylüyorum Aykut milli formayı bir daha çıkarmamak üzere giyecektir.
                  son maçı saymıyorum ben.çünkü bizim adımıza futbol, teknik taktik yoktu sahada.böyle oynamayacağız zaten.sadece direndik.bu tip performanslar yanıltıcı olabiliyor.

İnşallah takıma yerleşir, bir önyargım yok.serdar azize benzetiyorum hatta. Ama karar vermek için zaman gerekiyor.sonra gelip burda kalıbının adamı değilmişsin, abartmışız gibi yorumlar yapılınca daha çok üzülüyorum.o duygudan hiç hoşlanmıyorum.şu an özer için benzer bir süreç oluştu ve bir anda olduğundan daha değersiz bir duruma geldi. seviyeyi düzgün belirlemek lazım.onun için de bir kaç test maçını geçmesi gerekiyor.

Yorum

• Dün Hakan'la birlikte takımın en iyisiydi.

Futbolunu her hafta geliştiriyor.

Bravo komando.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

son maçı saymıyorum ben.çünkü bizim adımıza futbol, teknik taktik yoktu sahada.böyle oynamayacağız zaten.sadece direndik.bu tip performanslar yanıltıcı olabiliyor.

İnşallah takıma yerleşir, bir önyargım yok.serdar azize benzetiyorum hatta. Ama karar vermek için zaman gerekiyor.sonra gelip burda kalıbının adamı değilmişsin, abartmışız gibi yorumlar yapılınca daha çok üzülüyorum.o duygudan hiç hoşlanmıyorum.şu an özer için benzer bir süreç oluştu ve bir anda olduğundan daha değersiz bir duruma geldi. seviyeyi düzgün belirlemek lazım.onun için de bir kaç test maçını geçmesi gerekiyor.
                      Aykut için bir maç ölçü olacaksa şikebahçe maçı tam olur.bizim orta sahamız maç boyunca rakibi izlediği için,maçın başından sonuna kadar birebir rakip forvet ve orta saha hatta defansıyla karşı karşıya kaldığı pozisyon sayısı çift hanelerin üzerinde.Aykut'un bu pozisyonların çok büyük çoğunluğunda müdahale başarısını görmezden gelemeyiz.adeta 5 maçlık müdahalelerde bulundu.kumaşı lig standartlarının üzerinde.kolay kolay düşüş yaşamaz.tabi futbolun takım oyunu olduğu gerçeğini unutmadan zaman zaman bireysel hatalarınıda görmezden gelmeye çalışacağız.

Yorum

• Aykut istediğimiz,beklediğimiz,düşündüğümüz gibi oynadı.Hep böyle oynasın hep ilk onbirde olsun.Sonra ver elini milli takım.
                        Egemen şerefs.zinin tokatında -Egemen'in yada başka bir İstanbul takımında oynayan karaktersizin yapacağı gibi- kendini yere atmadı.
                        Devam Aykut aynı performasn ile devam.
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burda Aykut'u tek başına boşuna savunmadım
                          Abi belki senin gibi savunmadım Aykut'u fakat gereksiz eleştiride de bulunmadım
                          Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi belki senin gibi savunmadım Aykut'u fakat gereksiz eleştiride de bulunmadım
                            Hepimiz Aykut'un askerleriyiz...

Yorum

• Bravo

Üstüne koyarak devam ediyorsun. Duran toplarda ise genclerdeki golleri atman kaldı bi

Artık yere sağlam basıyosun ve aklını kullanıuosun.

Egemenle münakaşada senin yerinde böyle piç bi futbolcu olsa hemen yere atardı kendini

Delikanlı adamsın vesselam

Yorum

• Çıtayı daha da yükseltip, istikrar sağlarsa çok büyük kazanç olur bizim için.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim