Ulan adam'ın dini yaşantısı üstünden bile 40 laf üretti bizans basını bırakın bizi rahat artık futbolcularımızın inançlarına kadar girdiniz rahat bırakın bizi artık bu şehir yakar adamı yakar.!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hastane kurşunlayıp üstüne birde doktor tokatlarsan daha sonra cemaat'e girdiğine dair haber çıkarsa millet ağır eleştirir kusura bakılmasın.
Yoksa sakal bırakmış, sarık giymiş rejime tehdit olmadığı sürece ne yaptığı kimseyi bağlamaz ha bizde mini eteği özgürlük ama sarık, şalvar giymeyi özgürlük olmayarak gören ve yasaklanmasını isteyen kafada çok insan mevcut.
E cahilin sağı, solu olmaz diye boşuna söylememişler
Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
Dini gorusu bizi ilgilendirmez o konuda herkes hür olmalı. . ama bi ara İlhan Cavcav böyle abuk sabuk sakallari yasaklamisti.. bakacak olursan biz de işyerlerine traş olup geliyoruz yoksa uyarıyı yeriz.. Şahsen bence böyle bir yönetmelik olmalı. . Tamam herkes asker gibi olmasın ama Meireleş ve açıkçası Aykutun, geçen sene fbli Egemenin sakallari bana göre bi sporcuda pek hoş durmuyor..
Yorum
-
bu sayfadaki en saçma yorum olmuş kardeş kusura bakmada, ne alaka müsait değil, bence sende bırak senin sakalda güzel olur,İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO sakalin aynısı bende var.uzatmaya müsait bir sakal değil.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
güzel durmadığından bahsediyorum sakal yapısından dolayı.yumuşak değil, uzatınca garip duruyor, diken diken oluyor, çalılık gibi duruyor.İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sayfadaki en saçma yorum olmuş kardeş kusura bakmada, ne alaka müsait değil, bence sende bırak senin sakalda güzel olur,
Yorum
-
Hastahanede doktor döven, ünoversiteyi kursuna tutan adam, sakal birakip tarikat üyesi olunca birden degeri artti!
Sadri sener baskanken adama demedigini birakmayanlar simdi IHO gibi bir yaratiga baskanim diyorlar.
Hersey uyuyor aslinda!
Taraftariyla,yönetimi, medyasiyla ve en nihayetinde oyunculariyla trabzonspor su an icinde bulundugu durum kadar antipatik olmamisti hicbir zaman.
Ve bir lafta o özgürlükcüleri elestiren en büyük özgürlükcülere!
Inandiginiz degerler bütün özgürlüklerin kisitlandigi bir sistemin toplamiyken nasil agziniza özgürlük kelimesini aliyorsunuz anlamis degilim.
Demokrasiyi otobüs olarak algilayan ve duraga gelince inecegiz diye geveleyen insanlarin özgürlükkten bahsetmesi de garip tabi.En son blues tarafından düzenlendi; 10.11.2015, 22:35.
Yorum
-
Çokta seyindeydi Aykutun burada ve medyada sakallariyla ilgili yazilanlar. Isterse yerlerde surunsun sakali kimseyi ilgilendirmez. Futbolunu degerlendirin. Takimda iyi performans gosteren tek kisi bayadir. Bu cizgide devam etmen umidiyle Aykut.
Ha bu arada daha once de demistim simdi de diyorum, sakallarini begeniyorum Aykut.
Yorum
-
Valla bu mesaja sayfalarca cevap yazarım da anlayabileceğini, en azından anlamak isteyeceğini hiç sanmıyorum..İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHastahanede doktor dpven, piversiteyi kursuna tutan adam, sakal birakip tarikat üyesi olunca birden degeri artti!
Sadri sener baskanken adama demedigini birakmayanlar simdi IHO gibi bir yaratiga baskanim diyorlar.
Hersey uyuyor aslinda!
Taraftariyla,yönetimi, medyasiyla ve en nihayetinde oyunculariyla trabzonspor su an icinde bulundugu durum kadar antipatik olmamisti hicbir zaman.
Ve bir afta o özgürlükcüleri elestiren en büyük özgürlükcülere!
Inandiginiz degerler bütün özgürlüklerin kisitlandigi bir sistemin toplamiyken nasil agziniza özgürlük kelimesini aliyorsunuz anlamis degilim.
Demokrasiyi otobüs olarak algilayan ve duraga gelince inilecek bir kavram olarak algilayan insanlarin özgürlükkten bahsetmesi de garip tabi.
Sadece şunu söyleyeyim ki bana bazı yasaklar getiren inandığım değerleri ben gönüllü olarak kabul ettiğim için özgürlük açısından hiçbir sıkıntısı yok. Ama dedigim gibi, sen ve senin zihniyetinde olanlar bunu anlamazlar. Her istediğini yapmayı özgürlük olarak gören bir zihniyet için de daha fazla konuşmaya gerek yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum