Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artvints kardeşim Aykut'a olan önyargın hiç bir zaman kırılmayacak galiba
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Aldığı şansı güzel değerlendiriyor. Bariz bir hatası olmadığı gibi çok kritik müdahaleleri de var.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Sadece birkaç maç sonra Türkiye'nin en iyi yerli stoperini izleyeceğiz. Çok az daha sabır.

Yorum

• Senin duran top kullandığınıda gördü bu gözler ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• sakal konusunda biraz meireles e özenti var gibi.

tek hamleli stoperlerden
            TEKKEBALL

Yorum

• ilginçti

Yorum

• Şu tek hamle muhabbetini geçelim şu an 5 şampiyon takımın toplamında Chedjou ve Serdar Aziz haricinde bu tanımın dışında bir stoper yok zaten.

Yorum

• Bildiğin egemen...
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Mükemmel bir stoper diyemem ama bir hatasını da görmüyorum maçlarda. Kritik müdahaleleri de var. Bence şu anki kadro içinde formayı kesinlikle hak edenlerden.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Egemen'in tıpkısı bu adam. Müthiş oynuyor son maçlarda.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Mustafa'nın yanında kendisi Maldini x100'dür

Yorum

• Aykut gibi çabuk bi stoper her zaman iş yapar.
                          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Maçları seyretmediğim için fazla bir şey demek istemiyorum, ama Aykut'un 34 maç yüksek performans göstereceğine inanmıyorum. İzlediğim kadarıyla yüksek kalitede olduğuna da inanmıyorum. Bazı maçlarda gösterdiği performansa aldanmamamız gerekiyor. Bize zirve yolunda net futbolcular lazım
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Mağlup oluyoruz,kötü oynuyoruz lâkin Aykut sıfır hatayla oynamaya devam ediyor.geçen seneden beri söylüyorum Aykut-Mustafa Yumlu tandemi bu lig için hayli hayli yeterlidir.ikili beraber oynatıldığında savunmanın hakkını veriyorlardı.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• [QUOTE=jairzinho;1920277640]sakal konusunda biraz meireles e özenti var gibi.

alakası yok.tarikatci adam.ismail aga tarikatcisini ziyaret etmis
                                Ekli dosyalar
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim