Takıma yazılacak ilk stoper. Nedenlerini çok anlattık. Sadece en az 10 maç üstüste şans bulsun. Sonrasını hep birlikte görelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Nasıl yıldız yav.hiç onluk bişey olmadı ki.ilk golde erken gelip golü onlese iyi derdim.rakip 3 atıyor yıldız, 10 tane gol kaçırıyor yıldız, iki kere gelen takım iki gol atıyor yine yıldız. Nasıl olcuyorsunuz bunu ben anlamadim. Bu takımla hiçbirşey olculmez.
Kotu degildi. Eski ağırlığı yok, kendine gelmiş, sakallar hala kötü.
Yorum
-
Macin yildiziydi Trabzonspor adina anladin mi simdi, yoksa yildiz oyuncumuz demedim? Yumluyu özledin dimi hadi itiraf et, senide anliyorum Yumlu, Yusuf ikiside oynamiyor ister istemez buda seni etkiliyor, simdi Yumlu mu Aykut mu bunu senin agzindan duymak isterim ?İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl yıldız yav.hiç onluk bişey olmadı ki.ilk golde erken gelip golü onlese iyi derdim.rakip 3 atıyor yıldız, 10 tane gol kaçırıyor yıldız, iki kere gelen takım iki gol atıyor yine yıldız. Nasıl olcuyorsunuz bunu ben anlamadim. Bu takımla hiçbirşey olculmez.
Kotu degildi. Eski ağırlığı yok, kendine gelmiş, sakallar hala kötü.En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 29.10.2015, 01:42.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Maçın yıldızı böyle olunuyorsa yumlu'ya niye o kadar laf diyorsunuz merak ettim.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacin yildiziydi Trabzonspor adina anladin mi simdi, yoksa yildiz oyuncumuz demedim? Yumluyu özledin dimi hadi itiraf et, senide anliyorum Yumku, Yusuf ikiside oynamiyor ister istemez huda seni etkiliyor, simdi Yumlu mu Aykut mu bunu senin agzindan duymak isterim ?
daha önce de anlamıştım.yıldız desen komik olurdu zaten.Macin yıldızı demek için pek bişey yok ortada. Ayrıca kendini geri atıyor sürekli, hata yapmamak için ama mesafe genisliyor, takım geri koşmak zorunda kalıyor.dönen toplara önde baskı yapmadan alanı daraltmadan stoper oynamak kolay tabi.hadi onu takımın genel olarak iyi pozisyon almamasına bağlayıp geçiyorum.onun dışında eskisi kadar ağır kalmıyor fizik olarak toparlamış.
Bu arada yusuf ve yumlu oynamayinca takım uçmaya başladı, keyfini çıkar
Yorum
-
Yahu Aykut gercekden fizik olarak cok fit duruyor, bu bile cok fark yaratiyor su bireysel hatalardan her mac 2 degil de bari 1 gol yesek belki birseyler olacakİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın yıldızı böyle olunuyorsa yumlu'ya niye o kadar laf diyorsunuz merak ettim.
daha önce de anlamıştım.yıldız desen komik olurdu zaten.Macin yıldızı demek için pek bişey yok ortada. Ayrıca kendini geri atıyor sürekli, hata yapmamak için ama mesafe genisliyor, takım geri koşmak zorunda kalıyor.dönen toplara önde baskı yapmadan alanı daraltmadan stoper oynamak kolay tabi.hadi onu takımın genel olarak iyi pozisyon almamasına bağlayıp geçiyorum.onun dışında eskisi kadar ağır kalmıyor fizik olarak toparlamış.
Bu arada yusuf ve yumlu oynamayinca takım uçmaya başladı, keyfini çıkar

Edit: Bu arada Yumlu gönüllerin yildizi olarak hep yedek kalsin, tek sen üzül bireey olmaz, ciddiyim
En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 29.10.2015, 01:47.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Inşallah ama her mac bariz bireysel hata yapan bir adam olmasına rağmen maçı sattı, takımı katletti gibi yorumlar görmüyoruz senden.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Aykut gercekden fizik olarak cok fit duruyor, bu bile cok fark yaratiyor su bireysel hatalardan her mac 2 degil de bari 1 gol sesek belki birseyler olacak
Yusuf yokken de orta yağmadı kenarlardan.En son artvints tarafından düzenlendi; 29.10.2015, 01:49.
Yorum
-
Gel sana beraber güzel bir avatar resmi begenelim yesyeni olur muİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInşallah ama her mac bariz bireysel hata yapan bir adam olmasına rağmen maçı sattı, takımı katletti gibi yorumlar görmüyoruz senden.
Yusuf yokken de orta yağmadı kenarlardan.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Beraber bakalim ben yarsimxi olmak isterim sanaİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10.haftaya kadar degisim olmazsa degisterecegim demistim zaten.bu hafta bakacagim yeni bir avatar.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Önerilerini bekliyorum.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeraber bakalim ben yarsimxi olmak isterim sana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum