Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi oynuyor, seri ve hamleleri yerinde. Yalnız ben hala g.birliği nde havalarda asılı kalan adamın bizde duran toplarda etkisiz olmasını çözemedim, g.birliği nin her duran topunda etkiliydi rakipler özel markaj uyguluyordu resmen. Medjani aynı Lugano gibi potansiyel tehlike ama Aykut unda onun gibi biraz ceza alanında tehlikeli olması lazım.

Bunun dışında bence eldeki en iyi stoper.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yumlu'nun forma giydiği bir takımda yedek kalması hataydı zaten.

Yorum

• Aykut hangi gerekceyle oynatilmaz anlamak mümkün degil. Her mac 11 olmali.
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bugün gayet yerinde müdahaleler yaptı. 3'lü defansın bütün açıklarını kapadı diyebilirim yetmediği anlarda da şansımızın ve kalecimizin yardımıyla gerisini getirdik.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Adamsın adam

Yorum

• Geldiği günden beri söylüyorum,Aykut süper ligin en iyi yerli stoperidir.
              Nokta!
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• futbol ulemalari aykut, yumlu denen makarnacidan daha seri kesinlikle bize daha fazla katki saglar dedigimizde bize laf atiyordu.ne oldu adam iki haftadir canavar gibi oynuyor..kotu maclari da olacaktir ama yerine yumlunun oynayacagi bir takimda aykut kendi kalesine hatrick yapsa yine kesilmez..

Yorum

• Adamsın Aykut abi
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bilmiyorum bu başlıkta kaçıncı kez yazıyorum bu mesajı ama ilk hatasında yine öldürülecek.

Performansı muhteşemdi ...
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Şu anda takımın en iyu ve en formda stoperi durumunda. Ayrıca mevcut stoperlerden daha atik ve hızlı . Kesinlikle oynamalı.

Yorum

• Performansini iyi sakallari kötü.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sakalın güzel. Oynadığın oyunda son zamanlarda büyük gelişme var. Devam.
                          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Düzenli forma giydiği bi ara bezdirmişti resmen. Son zamanlarda gayet iyi görüntü çiziyor.
                            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Bu adam varken Mustafa Yumlu 10 maç ilk 11 başladı.

Takımın en iyi stoperi.

İstikrarlı bir şekilde bu adamı hiç stoper oynatmadık. İstikrar yakaladığında vazgeçilmez olur. Egemen'den eksiği yok

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Douglas anlatıldığı gibi top dağıtmasını bilen, kademesi iyi bir stoperse onun bu takımdaki tek partneri Aykut olur. Ujfalusi'nin yanındaki Semih, Song'un yanındaki Giray veya Egemen gibi iyi iş çıkarabilirler. Yalnız Aykut'un saha içinde bazı gereksiz ve anlamsız sertlikleri bir an evvel bırakması lazım.
                                "Ben demiştim diye başlamayı sevmem ama" (geçiniz efendim, çok severim. Öngörümün doğru çıkmasına sevinirim, bakın çıktı işte ) Ancak an itibariyle hedefsiz kalan, bazı oyuncuların menejerin, hocanın ve başkanın gitmesini dört gözle beklediği takımda istikrar tutturması çok zordur. Yine de "maşallah" diyelim.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim