Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu habere neden inanalım
    Ben de inanmıyorum böyle bir şeye. Böyle saçma bir nedenle doktor mu dövülür arkadaş. Olay tam anlaşılmadan Aykut'u asmak yanlış

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      neye inanalım peki
      Trabzonspor'un komando lakaplı defans oyuncusu Aykut Demir'in, kız kardeşini muayene ettirmek için gittiği özel bir hastanede doktoru darp ettiği ileri...

Trabzonspor'un 'Komando' lakaplı savunma oyuncusu Aykut Demir'in vukuatları bitmiyor.

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

http://www.milliyet.com.tr/aykut-dem...2-skorerhaber/
      Kardeşim biri bir haber yapar diğer haber siteleri de bunu baz alarak haber yapar. Şike olayında da aynısı olmadı mı ? Basında o kadar yalan haber yapılıyor ki inanasım gelmiyor.

Mesela bir ara İbrahim Hacıosmanoğlu Kayserispor başkanına ''Seni gömecek yer bulamam'' dedi diye her yerde yazıldı, çizildi. Başkan yemin ediyor böyle bir şey demedim diye. Aynı şekilde Kayserispor başkanı da öyle bir şey demedi diyor ama gazetelere yazıldı. Aslı astarı belli olmadan futbolcumuzu bu şekilde asmak doğru değil. Geçmişte vukuatları olsa dahi..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 3 kiz kardeslerden birisi su yabanci sikisikliginda Aykut Demir i almayi kafasina koymus, adami TS den koparmak icin kasitli haberler basladi
        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Cavalcanti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adamın özel hayatıyla, ailesiyle ilgili yorum yazmak bize düşmez. Varmış bir derdi ki saldırmış. Olayı bilmeden serseri, deli ifadelerini kullanmak yanlış. Futbolculuğunu tartışırız eyvallah ama ailevi durum sözkonusu olunca biraz daha sağduyulu davranmamız gerekir.

Yoksa ben de biliyorum Aykut'u takımdan göndermek için can atanları.
          Şu söze yazacağım herhangi bir cevap bana ceza yedirir.
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Re: Aykut Demir

İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu söze yazacağım herhangi bir cevap bana ceza yedirir.
            Nedir?

Yorum

• Bu doktor dövdü haberine inanasım gelmiyor.. Geçmişte yaptığı hataları vardır elbet fakat (Yabancı sınırı) sıkıntısını unutmayalım. Bu haberler Aykut'u Trabzonspor'dan ayırmak için bir plan olabilir.
              #7 Óscar René Cardozo Marin
              #28 Abdul Majeed Waris
              #8 Mehmet Ekici
              #11 Kévin Constant

Yorum

• Aykut Demir

Anlamadigim nokta su, bu adam sanki yeni cikti piyasaya. Onca sene ankaradan en ufak vukaatini duymadikta simdi noldu bu adama ?!
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Sahadaki performansı vasat

Dışarıda yaptığı saçmalıklar ortada.

Bedavaya gönderecek halimiz yok tabi ama takas vb. yerlerde kullanabiliriz.
                  Dallas Mavericks
                  .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• hırslı ve çalışkan futbolcuya ihtiyacımız var psikopata değil. Talibi çıkarsa yollansın.
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Aykut DEMİR' in yıllardan beri Trabzonspor ' a olan ilgi ve sevgisini bilmeyen yok bir çırpıda silip atmamalıyız, iyice araştırıp gerçekleri öğrenmeden yargılayıp cezasını kesmeyelim, objektif olarak değerlendirelim.

Yorum

• Fazla büyütülmedimi bu olaylar, haberlere bakıyorum vukuatlarına bir yenisini ekledi diyor, görevde 5-10 vukuatı varr sanır,.alt tarafı iki kere gündeme tatsız hadise ile gündeme geldi, kaldıki ilki vukuat bile sayılmaz sonuçta birine saldırıp yaralamadı, bu adamın daha önce bir olayını duymuşmuyduk? Ne gençlerde ne de Bizde hatırlamıyorum, çok büyütmemek gerek, Aykut bize lazım
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Aykut'u hemen asanlar Yattara'yi, Umut'u da astilar mi acaba?
                          Mevzu nedir ne degildir kimse bilmiyor

Yorum

• Göndermeyelim ama tedavi olsun.

Yorum

• Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Aykut Demir

Aykut'un bu kadar öne atılması, haberleri falan, kasıtlı buluyorum.

Her ne kadar vazgeçilmez seviyede olmasa da kaliteli bir stoperdir Aykut.

Bjk ve ğs itleri yerli kıtlığında göz dikmiş olmalılar ki Trabzon'dan ne kopsa kâr olacak yine.

Gerek yok ucuz ucuza harcamayalım derim ...
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim