İlk olarak melih61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben de inanmıyorum böyle bir şeye. Böyle saçma bir nedenle doktor mu dövülür arkadaş. Olay tam anlaşılmadan Aykut'u asmak yanlış
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Kardeşim biri bir haber yapar diğer haber siteleri de bunu baz alarak haber yapar. Şike olayında da aynısı olmadı mı ? Basında o kadar yalan haber yapılıyor ki inanasım gelmiyor.İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneye inanalım peki
Trabzonspor'un komando lakaplı defans oyuncusu Aykut Demir'in, kız kardeşini muayene ettirmek için gittiği özel bir hastanede doktoru darp ettiği ileri...
Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
http://www.milliyet.com.tr/aykut-dem...2-skorerhaber/
Mesela bir ara İbrahim Hacıosmanoğlu Kayserispor başkanına ''Seni gömecek yer bulamam'' dedi diye her yerde yazıldı, çizildi. Başkan yemin ediyor böyle bir şey demedim diye. Aynı şekilde Kayserispor başkanı da öyle bir şey demedi diyor ama gazetelere yazıldı. Aslı astarı belli olmadan futbolcumuzu bu şekilde asmak doğru değil. Geçmişte vukuatları olsa dahi..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şu söze yazacağım herhangi bir cevap bana ceza yedirir.İlk olarak Cavalcanti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın özel hayatıyla, ailesiyle ilgili yorum yazmak bize düşmez. Varmış bir derdi ki saldırmış. Olayı bilmeden serseri, deli ifadelerini kullanmak yanlış. Futbolculuğunu tartışırız eyvallah ama ailevi durum sözkonusu olunca biraz daha sağduyulu davranmamız gerekir.
Yoksa ben de biliyorum Aykut'u takımdan göndermek için can atanları.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Re: Aykut Demir
Nedir?İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu söze yazacağım herhangi bir cevap bana ceza yedirir.
Yorum
-
Fazla büyütülmedimi bu olaylar, haberlere bakıyorum vukuatlarına bir yenisini ekledi diyor, görevde 5-10 vukuatı varr sanır,.alt tarafı iki kere gündeme tatsız hadise ile gündeme geldi, kaldıki ilki vukuat bile sayılmaz sonuçta birine saldırıp yaralamadı, bu adamın daha önce bir olayını duymuşmuyduk? Ne gençlerde ne de Bizde hatırlamıyorum, çok büyütmemek gerek, Aykut bize lazım///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Aykut Demir
Aykut'un bu kadar öne atılması, haberleri falan, kasıtlı buluyorum.
Her ne kadar vazgeçilmez seviyede olmasa da kaliteli bir stoperdir Aykut.
Bjk ve ğs itleri yerli kıtlığında göz dikmiş olmalılar ki Trabzon'dan ne kopsa kâr olacak yine.
Gerek yok ucuz ucuza harcamayalım derim ...9 # Osvaldo'
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum