Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine çok faullu oynadı ama iyiydi bugun.Faulleri azaltmalı ve topu oyuna sokmaya çalışmayıp sokabilen en yakındaki adama atmalı.
    "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• dirseklerindeki kemiği operasyonla aldırsak belki çaktırmadan dirsek atmaktan vazgeçer ama bodoslama kayışlarına bir çare bulamadım

Yorum

• Ayman'dan sonra formamizi giyen en kasap futbolcu bana kalirsa. En azindan benim izledigim.

Yorum

• Şampiyon takım topçusu değil. Yedek olur.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Geldiğinde çok büyük beklenti içinde olanlar vardı, o zaman da yazmıştım "Giray'dan fazlasını veremez" diye

İyi horon oynar ama kendisi ...
            .

Yorum

• Ben aksini düşünüyorum.rakibe orantısız faulleri dışında son derece verimli oynuyor.üstelik sol bekte partnerleri sezon başından beri sürekli değişti hatta kendiside o bölgede oynadı orjinli sol beklerden daha faydalı işler yaptı.Mustafa Yumlu'nun kanadında problem yok çünkü üstad Bosingwa Mustafa'nın her türlü imdadına yetişiyor.ama Aykut'a yetişen yok.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gördüğü kırmızı kart dışında son haftalarda futbolunu geliştirdi fakat yine de her maç dengesiz hareketleri oluyor. Cüneyt Çakır gibi hakemlere denk gelse direk kırmızı bile görebilir.

Yorum

• kazma falan ama bu kazma haliyle bile bambanın yanında dante gibi kalıyor
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bamba=2xAykut.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Dün akşam her zamanki gibi rezidin istikrarlı br futbolcusun. Bu sebeple seni kutluyorum gollerin 2 si senin kanatından geldi. Diğerinde zaten imzan var. Mümkünse sektör değiştir. Kafes dövüşleri bu aralar revaçta orada iş yapabilirsin.

Yorum

• Lig 5.sinin Avrupa'ya gideceğinden bihaber...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Geçen yıl bir efsaneydi bu yıl düştüğü hallere bak komşunun tavuğu misali.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kazma falan ama bu kazma haliyle bile bambanın yanında dante gibi kalıyor
                            Tam tersi bence.

Yorum

• Bir adam aynı anda hem kazma, hem de odun nasıl olabilir diye merak edenler Aykut'un herhangi bir maç performansını izlesin, cevabı bulur.

Yorum

• beyini vücüduna kas olarak dağılmış maalesef

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim