Kaç maç tır kızmıyorum kendisine çünkü Mustafa Akbaş gibi kanadı otoban olmuş bir oyuncunun kademesinde oynuyor, işi çok zor. Ayrıca hakemler de artık abartmadan başladılar. Aykut sert oynayan bir adam da fiziğini kullanmaya çalıştığı pozisyonlarda bile faul calinmaya başlandı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Niye 11'de başlamadı diyorduk ama oyuna girer girmez hemen kendini belli etti. Mustafa cezalı duruma düşmüş, Bosingwa sakatlanmış ama Aykut kart sınırında olmasına karşılık hâla uçana kaçana dalmaya devam etti. Yunus Yıldırım istese çok rahat kart gösterirdi. Bu durum Bursa maçında bizi büyük sıkıntıya sokardı. Bakalım Mustafa ve Bosingwa'nın olmaması durumunda o maçta partneri kim olacak. En son Rize maçında stoperde oynayan Caner mi geldiğinden bu yana sadece solbekte oynayan Mustafa Akbaş mı yoksa 4 aydır oynamayan Bamba mı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bedavaya veren varmıydı?adama yüklenmek için neden aramayın kardeşim şu ana kadar sahanın en iyilerinden biriydi,pozisyonunda penaltıyla uzaktan yakından alakası yok.İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adami parayla aldik ya. daha da bise demiyorum.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
2.yarinin en golcü ismi Fernandao'ya adım arttırmadi.Fernandao'ya arkadan yaptığı müdahaleyi tekrar seyrettim pozisyon penaltı.son adam olmadigi icin Aykut'a sarı kart.En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 05.05.2014, 02:47.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
simdiye kadar bir hava topunu rakibe aldirdigini gordunuzmu ?
Yorum