Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oynadigi yer ile alakasi yok, malesef kotu bir transfer. Hem yavas, hem kisa, tek artisi guc, onu da kullanmayi bilmiyor

Yorum

• sol bekte bir stoper. hücum anlamında hiçbir katkısı yok. arada ters kademeye iyi girdi bir iki pozisyonda. onun dışında geriye pas yapabiliyor sadece.

Yorum

• Yerine dön Aykut. Tez zamanda.

Yorum

• Tam bir Baki Mercimek performansı gösterdi. Hele bir pozisyonada bizim Yattara'nın Baki'ye yaptığının aynısını yaptılar garibime. Sol bek değil adam. Yetersiz de olsa yine de elinden geleni yapıyor. Bu bakımdan bir tebriği hakediyor.
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Daha fazla ısrar edilmemeli ne doğru düzgun bindirme yapabiliyor ne de doğru düzgun adam karşılayabiliyor solda transfer Sart ama o gerceklesene kadar kadir oynamalı
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Adamın mevkisi stoper ona da fazla suç bulmuyorum.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Turkiyede ilk 3 stoper: ömer, aykut, semih
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Ynt: Aykut Demir

Adam sol bekte kötü diye eleştiriliyor da bu adam stoper. Ne anlar çalım atmaktan, orta yapmaktan. Elinden geldigince mücadelesiyle açıkları kapatmaya çalışıyor..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Böyle toplara kafasının üstünden vurdurmaya, soldaykende bambaya pas vermekten başka bir işe yaramazsa gene kazıklandık demeye başlıcam yakında

Yorum

• Çalım atmaktan haberi yok, ileri çıkamıyor bir şey yapamıyor falan filan yazmaya gelmiştim ama burda görünce hatırladım; bu adam harbiden stoperdi yahu.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çalım atmaktan haberi yok, ileri çıkamıyor bir şey yapamıyor falan filan yazmaya gelmiştim ama burda görünce hatırladım; bu adam harbiden stoperdi yahu.
                        Ben Aykut'tan çok umutluyum ama gerçekten solbeke koyarak o bölgedeki verimimizi % 20'lere düşürüyoruz. Stoperlerimiz içerisinde çalım yeteneği en az bir hücum oyuncusu kadar olan Bamba var. Keşke Hoca onu kanatta denese ama nerede...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ynt: Aykut Demir

Giray'la beraber en kotu stoperimiz. Gelmeden de begenmiyordum, ilk.1-2 macinda guzel oynasa da simdi de hic begenmiyorum. Adamin yetenegi.bu kadar. Kendisiyle sorunum yok ama anlamadigim nokta taraftarin Aykut'a Cannavaro muamelesi yapip kac senedir alin alin diye forumlarda bas bas bagirmasi. Ha stoper yoklugundan alinmistir ona bisey diyemem. Gorusum hala ayni ne Giray'dan ne Aykut'tan ust duzey topcu cikmaz. Yok hani oyun gorusu yok,futbol zekasi vasat. Sadece mucadelw gucuyle 2-3 mac harika oynarsin 20 mac batirirsin. Bu is boyle maalesef.
                          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Sol bekte elinden geleni yapti...

Stoperde daha faydali olur ama Kadir olmadigi icin yapacak pek birseyde yok.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Vücut hareketleri öyle sırıtıyor ki... Bek oynayamıyor adam zorlamamak lazım. Bek oynayacak esneklik yok bi kere.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bugün sol bektede fena değildi.çizgide 2 güzel çalım yaptı araya adamımızı kacırdı esas yeri stopere geçınce net ve kusursuz oynadı.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim