Oynadigi yer ile alakasi yok, malesef kotu bir transfer. Hem yavas, hem kisa, tek artisi guc, onu da kullanmayi bilmiyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tam bir Baki Mercimek performansı gösterdi. Hele bir pozisyonada bizim Yattara'nın Baki'ye yaptığının aynısını yaptılar garibime. Sol bek değil adam. Yetersiz de olsa yine de elinden geleni yapıyor. Bu bakımdan bir tebriği hakediyor.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Ben Aykut'tan çok umutluyum ama gerçekten solbeke koyarak o bölgedeki verimimizi % 20'lere düşürüyoruz. Stoperlerimiz içerisinde çalım yeteneği en az bir hücum oyuncusu kadar olan Bamba var. Keşke Hoca onu kanatta denese ama nerede...İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇalım atmaktan haberi yok, ileri çıkamıyor bir şey yapamıyor falan filan yazmaya gelmiştim ama burda görünce hatırladım; bu adam harbiden stoperdi yahu.
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ynt: Aykut Demir
Giray'la beraber en kotu stoperimiz. Gelmeden de begenmiyordum, ilk.1-2 macinda guzel oynasa da simdi de hic begenmiyorum. Adamin yetenegi.bu kadar. Kendisiyle sorunum yok ama anlamadigim nokta taraftarin Aykut'a Cannavaro muamelesi yapip kac senedir alin alin diye forumlarda bas bas bagirmasi. Ha stoper yoklugundan alinmistir ona bisey diyemem. Gorusum hala ayni ne Giray'dan ne Aykut'tan ust duzey topcu cikmaz. Yok hani oyun gorusu yok,futbol zekasi vasat. Sadece mucadelw gucuyle 2-3 mac harika oynarsin 20 mac batirirsin. Bu is boyle maalesef."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Vücut hareketleri öyle sırıtıyor ki... Bek oynayamıyor adam zorlamamak lazım. Bek oynayacak esneklik yok bi kere.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum