Bamba'da sıkça gördüğümüz kaleye çekilen şutlara müdahale hastalığı pahalıya mal oldu. Onun haricinde çok başarılıydı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yediğimiz gollerde kendini can siperhane topun önüne attı ama ayağından seken toplar hem hız kazandı hem de yön kazandı ve gol oldu. İlk lig maçında aşırı derecede güven verdi. Performansını beğendim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Gol pozisyonu olacak, rakibi kale ile burun buruna getirecek birçok pozisyonu önledi. Bu yaptıkları gözardı edilmemeli. Orta alanımızın hızlı geçildiği, mahkum oynadığımız bir maçta üzerine düşen görevi yaptı.
Kendisine çarpıp giren goller şanssızlık. Onlara fazla takılmamak lazım.
Yorum
-
mustafa yumluyla oynayan futbolcular teker teker gidiyolar nedense aykuttamı hata oldu 2 tane bazuka gibi çıkardıgı topu sölemiyorsunuzİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBamba gibi geldin.. Sonun benzemez umarım..En son jojuk tarafından düzenlendi; 19.08.2013, 01:02.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
Ben hatası var demedim şanssız başladı dedim..İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemustafa yumluyla oynayan futbolcular teker teker gidiyolar nedense aykuttamı hata oldu 2 tane bazuka gibi çıakrdıgı topu sölemiyorsunuz
Yorum
-
pekiİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hatası var demedim şanssız başladı dedim..2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
Yerinde bir tespit ve haklı bir endişe.İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebamba'yı tek maçla silen taraftar bu maçla da aykut'u bitirmese bari ki hatası da yok bence.
Bu arada bütün savunma oyuncularımız tek hamlelik ne yazık ki?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum