Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bamba'da sıkça gördüğümüz kaleye çekilen şutlara müdahale hastalığı pahalıya mal oldu. Onun haricinde çok başarılıydı...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sağında Zeki solunda Yumlu var. Yazık valla adama.

Yorum

• 2 golde de top ayağına çarptı... Büyük şanssızlık. Ancak takıma tam adapte olmasa da bana oyundaki duruşuyla güven veriyor...
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Müthiş oynadı. Goldeki şanssızlıklar haricinde her müdahalesi yerindeydi. Kesinlikle güven veriyor.

Yorum

• Yediğimiz gollerde kendini can siperhane topun önüne attı ama ayağından seken toplar hem hız kazandı hem de yön kazandı ve gol oldu. İlk lig maçında aşırı derecede güven verdi. Performansını beğendim.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ekstra hiç bir şey yapmadı, tamam elimizdeki en iyi stoper olabilir ama bu stoper hattıyla bu sezon bitmez.

Yorum

• Sahanın en şanssız adamı olabilir ama işini yapan birkaç oyuncumuzdan biriydi
                Dallas Mavericks
                .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Bamba gibi geldin.. Sonun benzemez umarım..

Yorum

• Sahanın en iyisiydi.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gol pozisyonu olacak, rakibi kale ile burun buruna getirecek birçok pozisyonu önledi. Bu yaptıkları gözardı edilmemeli. Orta alanımızın hızlı geçildiği, mahkum oynadığımız bir maçta üzerine düşen görevi yaptı.

Kendisine çarpıp giren goller şanssızlık. Onlara fazla takılmamak lazım.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bamba gibi geldin.. Sonun benzemez umarım..
                        mustafa yumluyla oynayan futbolcular teker teker gidiyolar nedense aykuttamı hata oldu 2 tane bazuka gibi çıkardıgı topu sölemiyorsunuz
                        En son jojuk tarafından düzenlendi; 19.08.2013, 01:02.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mustafa yumluyla oynayan futbolcular teker teker gidiyolar nedense aykuttamı hata oldu 2 tane bazuka gibi çıakrdıgı topu sölemiyorsunuz
                          Ben hatası var demedim şanssız başladı dedim..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben hatası var demedim şanssız başladı dedim..
                            peki
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• bamba'yı tek maçla silen taraftar bu maçla da aykut'u bitirmese bari ki hatası da yok bence.
                              -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bamba'yı tek maçla silen taraftar bu maçla da aykut'u bitirmese bari ki hatası da yok bence.
                                Yerinde bir tespit ve haklı bir endişe.
                                Bu arada bütün savunma oyuncularımız tek hamlelik ne yazık ki?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim