Halil bizim içimizden biri olmuştu ama geçmişinde BJK'li olduğunu da hatırlatırım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Serkan Gürbüz | Tercüman
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Rize'li...İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil Trabzon'lu degil miydi?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Serkan Gürbüz | Tercüman
Rizeli (cok Fenerbahceli olan bir il) Galatasaray lisesi mezunu, BJK li, bizim takimda calismis bir Tercümanİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize'li...
))))
Hizmetlerinden dolayi tesekkür ederim kendisine"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Göze gel
Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
Hayirli olsun diyelim.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Egemen gibi milyonlar kazanan şöhretli insanlarla daha mütevazi gelirleri olan tercümanları bir tutmak çok saçma.İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil'in başlığı kapanıdğı için mecburen buraya yazıyorum, kendisinin yaptığının Egemen'in yaptığından hiçbir farkı yok. Ona da yazıklar olsun. Ne diyelim.
Halil'in gitmesine ben de çok üzüldüm ama yönetim çok rahat maddi iyileştirmelerle Halil'i tutabilirdi. Ama yönetimde Halil gibi değerleri anlayacak vizyon ve kafa nerede ? Yönetim gitsin Mecnun'a kefil olsun.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Yazdıktan sonra ben de biraz düşündüm, biraz manasız bir benzerlik kurmuşum diye karar verdim sonunda. Halil'e de hak vermek lazım. Sadri başkan gitti hacı geldi, Şenol hoca gitti Önce Tolunay hoca sonra da Reşit Akçay geldi. Yönetimsel sıkıntıların olması muhtemeldir. İstanbul United konusunda aynı düşünüyorum hala. Boş bir umut.İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen gibi milyonlar kazanan şöhretli insanlarla daha mütevazi gelirleri olan tercümanları bir tutmak çok saçma.
Halil'in gitmesine ben de çok üzüldüm ama yönetim çok rahat maddi iyileştirmelerle Halil'i tutabilirdi. Ama yönetimde Halil gibi değerleri anlayacak vizyon ve kafa nerede ? Yönetim gitsin Mecnun'a kefil olsun.
Yorum
-
Koca kulüpte İngilizce bilen personel sayısı bile kısıtlıyken en az 3-4 dil bilen birini bulmak öyle kolay değil...İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımda öze dönüş varken tercümanlık konusunda neden gerçek bir trabzonspor sevdalısı seçilmez anlayabilmiş değilim..Bunu yapabilecek kişilerde trabzonsporda yok değil..Ama maalesef ısrarla trabzonsporlu olmayan kişiler tercih ediliyorTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoca kulüpte İngilizce bilen personel sayısı bile kısıtlıyken en az 3-4 dil bilen birini bulmak öyle kolay değil...
Var ama maalesef tercih edilmiyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum