Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serkan Gürbüz | Tercüman

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan Gürbüz | Tercüman

SERKAN GÜRBÜZ

Halil Yazıcıoğlu'nun görevinden ayrılmasından sonra tercümanlık görevine Serkan Gürbüz getirildi.

Hayırlı Olsun

- BİLGİ -

• Serkan Gürbüz Daha önce Gaziantepspor'da tercümanlık görevi yapmıştı.

• 17.08.1979 Doğumludur. ( 33 Yaşında )

En son Enisc tarafından düzenlendi; 25.06.2013, 19:18.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Kaç dil biliyormuş merak ettim.

Yorum

kesin çok ucuza çalışıyordur. tek gelme sebebi budur. hatırlıyorum antep döneminde gayet başarısız bir adam olarak kalmış aklımda. halil abiyi bu küçük vizyonlarıyla harcadılar. istemiyoruz böyle saçma bir tercüman. aylık 1000tl ye çalışıyor diye almışlardır. (miktar abartıdır)
      En son MuratJ tarafından düzenlendi; 25.06.2013, 22:14.

Yorum

hayirli olsun...ama Halil'i cok özleyecegim...
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaç dil biliyormuş merak ettim.
          Bu sezon görev yaptığı Antep'teki oyuncuların maç sonu röportajlarını izledim Afrika'lı oyuncularla Fransızca yerine İngilizce konuştuğuna göre Fransızca bilmiyor. Bunun yanında Brezilya'lı oyuncuyla Portekizce konuşmuş muhtemelen İspanyolca'sı da vardır...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

Hayirli olsun...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Hayırlı olsun, bizimkiler gözlerine vuruldu herhalde.
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sezon görev yaptığı Antep'teki oyuncuların maç sonu röportajlarını izledim Afrika'lı oyuncularla Fransızca yerine İngilizce konuştuğuna göre Fransızca bilmiyor. Bunun yanında Brezilya'lı oyuncuyla Portekizce konuşmuş muhtemelen İspanyolca'sı da vardır...
                + Almanca

-

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Afrika'da 20'ye yakin ulkede ingilizce resmi dil. Tercumanin fransizca bilmemesinden ziyade oyuncularin fransizca ile pek arasi olmamasi da kuvvetle muhtemel.

Yorum

İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Afrika'da 20'ye yakin ulkede ingilizce resmi dil. Tercumanin fransizca bilmemesinden ziyade oyuncularin fransizca ile pek arasi olmamasi da kuvvetle muhtemel.
                    Yok ona baktım. Antep'teki Afrika'lı oyuncular Kamerun ve Fildişi'li. Bu iki ülkenin resmi dili Fransızca...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

halil önemli bir değerdi takım adına. şu yapılan amatör harekete bak hele. gıcık oluyorum bu yönetime.

Yorum

Hayırlı olsun.

Yorum

Hayırlı olsun..

Yorum

hayırlı olsun da şuan lig tv de halil yazıcıoğlunu gördüm şok oldum yemin ederim içim cız ettitakımdan onurun tolganın ayrılması kadar üzdü beni orda görmek daha doğrusu takımdan yollanması
                            işkenaz

Yorum

Halil'in başlığı kapanıdğı için mecburen buraya yazıyorum, kendisinin yaptığının Egemen'in yaptığından hiçbir farkı yok. Ona da yazıklar olsun. Ne diyelim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X