Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batuhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BJK maçında bu adam koşamıyor demiştim ama bu maçta attığı depar şaşırttı...
    10 dk oynadı bi depar atsın sağlam
    şahsen 100 kiloluk adam dan bişey beklemeyin derim
    ayrıca attığı deparın sonucunu hatırlayan varmı?

Yorum

• Batuhan'ı oyuna girerken görünce Pepsi'nin eskiden Beckham, Carlos, Petit, sumo güreşçilerinin falan olan bir reklamı vardı, o geliyor aklıma İnşallah toplar kendini de takıma faydalı olur. Görünen o ki yönetim forvet alamayacak, alsa da iyi biri olmayacak. Ne kadar gol atsa bize kârdır.

Yorum

• emre güral a yazık oldu başka bişey demiyorum... bu adam kilo verecek koşacak gol atacak....bide 90 dk oynayacak yok artıkk...istekli olması güzel ancak çok daha vakti varr...inşallah faydalı olur...zaman lazım hemde çok
        bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• İlk olarak enmavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          emre güral a yazık oldu başka bişey demiyorum... bu adam kilo verecek koşacak gol atacak....bide 90 dk oynayacak yok artıkk...istekli olması güzel ancak çok daha vakti varr...inşallah faydalı olur...zaman lazım hemde çok
          emre güral da başka bişeyler var renkdaş o adamda bi sıkıntı var

şenol güneş tolunay kafkas mustafa hoca üçü de hata yapıyor olamaz
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Attığın o depar kahkahalar atmama sebep oldu çok sempatik geldin bir an gözüme ayıboğan seni
            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evt var bişeyler...
              bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Batuhan Karadeniz

İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ücüde takima ne gibi bi basari kazandirdi ? Yapmadiklari hatalari saysak daha cabuk sayariz eminim.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ücüde takima ne gibi bi basari kazandirdi ? Yapmadiklari hatalari saysak daha cabuk sayariz eminim.
                    1 Lig Şampiyonluğu, 1 Süper Kupa, 1 Türkiye Kupası, Trabzonspor tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılmak.

Yorum

• 90+2 deki deparın yeter batuhancım
                      特拉布宗冠軍

Yorum

• Hala fazlası var. O kilolar çabucak gitmeli. Eğer içinde futbol oynama isteği kalmışsa iyi bir forvet kazanacağız...
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Batujet hava yollari
                          uçuslar baslamak üzere

koçum benim aferin Batuhan
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İki adam cüssesinde mübarek.Erimesi için çok zaman var çok.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Bence boşuna forvet arıyoruz.Batuhan işimizi görür.
                              Bizim sorunumuz çok gol pozisyonuna girip gol atamamak değil.
                              Biz gol pozisyonuna giremiyoruz.
                              Orta sahaya eleman lazım.

Yorum

Halı saha maçlarında ben de depar attığımda böyle görünüyor olmalıyım..Allah iyiliğini versin Batu...

Yorum

Çalışıyor...
                                X