Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Büyük

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hırslı fazla koşan sahanın heryerınde görünen bi futbolcu. Biraz daha kendini geliştirse tamamdır..
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

pas hatalarını azaltıp,pres ve defans yapma özelliklerini arttırabilirse harika olur....
      Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
      Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

bence gs-macında en cok begendiigim adamalrın basında geliyor,umarım hep bole oynar,
        emrah vardı bizde onu 2-3 katlar musa,
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

aynen emrahı katlar da katlar ersene bu hafta çok güsel orta açtı ii bindirmeler yapmaa başladı daha ii olcak inşallah

Yorum

Seni,futbolunla kişiliğinle çok beğeniyorum musa...Yanında hisset bu taraftarı hep
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

defansı kötü.. az kendine güvense,belki..
              .............
              'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
              ............

Yorum

İlk olarak oktay çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                güzelkardeşim ismini yazmadığın için isminle hitap edemiyeceğim.ama

anlamadığım ,tamam ferhat ı da beğenmemişsinki doğru.ama musa yı da oraya

bu takımda koyamıyorsak yada onuda oraya az buluyorsak daha konuşmamıza

gerek yok.türkiyede kim var oraya koyacağın.biz istiyoruzki her mevkimiz

barcelona gibi olsun.yaaa onlarda hata yapıyor.eğer bu musa yı biz bugün

almamış olsaydık belkide hala niye zamanında almadık bu oyuncuyu diye

dövünecektik.ki kaç senedir alamya çalıştığımız bir oyuncu.karşı takımdayken

bizi hep yıkan adam oldu.dünya futbolunda sağbek ve solbekler artık ileri

çıkıyor.ama her zaman anında geri döneni görmedim ben.onlar sistemli şekilde

çıkarlar zaten.o çıktığında birisi onun açığını kapatır ve öyle olmak

zorunda.yoksa ferhat gibi çakılı oynayıp kalındığında da pozisyonlar

verdik .bunlar futbolun gerekleri.gol için birilerinin hata yapması lazım.o yüzden

arkadaşım musa banko ve sağbekte oynamalı diyorum.ama mesela bu hafta

bjk maçında yattara sakat olduğu için onu ortasağ da oynatabilir bu başka bir

tercih.ama bu kadar sağbekin denendiği takımda eğer bu musa hala olmaz

deniyorsa daha kim olur?
                Abicim işte böyle oynayamaz.Hurra adamın üstüne gidip hiç olmadık yerde faul yaptırırsan yersin böyle ilk golü.2. goldede yerinde yoktu.Step Hasan bastı ilk onun yerine oda geldi sonradan yedi çalımı.Tamam Barcelona istemiyorum ama Trabzonspor'a yakışan futbolcu istiyorum.

Dediğin gibi kaç senedir almaya çalışıyorduk.Hatta geçen sene 50bin dolar fark için Ankara'yı seçti.

Yorum

Ceyhundan o calimi yememesi lazimdi ama saglik olsun. Siradaki macta daha iyi oynar insallah.

Yorum

musa evet belki çok yı bı sağ kanat oyuncusu ama çok ıyı bı sagbek deyıl ve sag bekte cıddı anlamda aksıyo adam daha once orda oynamamıs kendısıne gore haklı olabılır ama bıze saglam bı sağbek lazım
                    sorma neden...
                    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

akşam çok kötü oynadı bi ceyhunu tutamadı
                      2. golde adam musayı çok rahat geçti

Yorum

O çalımlar yenir mi.Atın adamı taca kornere yav.Girmeden önce faul yapacaklardı.Musa en son çalımı yedi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Bu maç olmadı musa.. İnşallah ileride daha iyi performans gösterirsin

Yorum

yattara oynasa önünde daha bir rahat oynar ve bu kadar baskı yemez ama yattara oynasa onun yerine sağ bekte ufukhan hatta ferhat daha iyi oynar bu da ayrı konu.orta sahada daha etkili olur mu diye düşünüyorum hasanın veya hüseyinin yerine.
                            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yattara oynasa önünde daha bir rahat oynar ve bu kadar baskı yemez ama yattara oynasa onun yerine sağ bekte ufukhan hatta ferhat daha iyi oynar bu da ayrı konu.orta sahada daha etkili olur mu diye düşünüyorum hasanın veya hüseyinin yerine.
                              Bence olur..

Yorum

musa son çalımı yemiyecekti topu kornere falan atabilirdi ufukhan iyileştiyse bir daha ki maç oynamalı bence inşallah musa ilerleyen haftalarda düzelir
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim