Hırslı fazla koşan sahanın heryerınde görünen bi futbolcu. Biraz daha kendini geliştirse tamamdır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musa Büyük
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Abicim işte böyle oynayamaz.Hurra adamın üstüne gidip hiç olmadık yerde faul yaptırırsan yersin böyle ilk golü.2. goldede yerinde yoktu.Step Hasan bastı ilk onun yerine oda geldi sonradan yedi çalımı.Tamam Barcelona istemiyorum ama Trabzonspor'a yakışan futbolcu istiyorum.İlk olarak oktay çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzelkardeşim ismini yazmadığın için isminle hitap edemiyeceğim.ama
anlamadığım ,tamam ferhat ı da beğenmemişsinki doğru.ama musa yı da oraya
bu takımda koyamıyorsak yada onuda oraya az buluyorsak daha konuşmamıza
gerek yok.türkiyede kim var oraya koyacağın.biz istiyoruzki her mevkimiz
barcelona gibi olsun.yaaa onlarda hata yapıyor.eğer bu musa yı biz bugün
almamış olsaydık belkide hala niye zamanında almadık bu oyuncuyu diye
dövünecektik.ki kaç senedir alamya çalıştığımız bir oyuncu.karşı takımdayken
bizi hep yıkan adam oldu.dünya futbolunda sağbek ve solbekler artık ileri
çıkıyor.ama her zaman anında geri döneni görmedim ben.onlar sistemli şekilde
çıkarlar zaten.o çıktığında birisi onun açığını kapatır ve öyle olmak
zorunda.yoksa ferhat gibi çakılı oynayıp kalındığında da pozisyonlar
verdik .bunlar futbolun gerekleri.gol için birilerinin hata yapması lazım.o yüzden
arkadaşım musa banko ve sağbekte oynamalı diyorum.ama mesela bu hafta
bjk maçında yattara sakat olduğu için onu ortasağ da oynatabilir bu başka bir
tercih.ama bu kadar sağbekin denendiği takımda eğer bu musa hala olmaz
deniyorsa daha kim olur?
Dediğin gibi kaç senedir almaya çalışıyorduk.Hatta geçen sene 50bin dolar fark için Ankara'yı seçti.
Yorum
-
musa evet belki çok yı bı sağ kanat oyuncusu ama çok ıyı bı sagbek deyıl ve sag bekte cıddı anlamda aksıyo adam daha once orda oynamamıs kendısıne gore haklı olabılır ama bıze saglam bı sağbek lazımsorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
O çalımlar yenir mi.Atın adamı taca kornere yav.Girmeden önce faul yapacaklardı.Musa en son çalımı yedi
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
yattara oynasa önünde daha bir rahat oynar ve bu kadar baskı yemez ama yattara oynasa onun yerine sağ bekte ufukhan hatta ferhat daha iyi oynar bu da ayrı konu.orta sahada daha etkili olur mu diye düşünüyorum hasanın veya hüseyinin yerine.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
Bence olur..İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara oynasa önünde daha bir rahat oynar ve bu kadar baskı yemez ama yattara oynasa onun yerine sağ bekte ufukhan hatta ferhat daha iyi oynar bu da ayrı konu.orta sahada daha etkili olur mu diye düşünüyorum hasanın veya hüseyinin yerine.Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum