Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Büyük

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dancu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    musa nasıl oynadı bu maç?
    musa oynamadı abicim.yedekti.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Adam 1 yıldır top oynamıyor. Bu saatten sonra faydalanamayız. Zaten geçen sezonda iyi oynadığı maç sayısı bir elin parmağını geçmemişti. Bu adam İstanbulspor zamanında hârikaydı ama bize gelen köreliyor nedense...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• en çok sevdigim futbolculardan birisi
        buna belkide hayat hikayeside etki ediyordur
        sakatlanmadan önceki performansınla seni bekliyoruz
        "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
        O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• ayak kırılması sorun degil bence sans verilmeli,hele onca kazmaya veriliyosa musanın banko oynaması lazım.
          SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Elimizdeki Tayfun Cora, Ferhat gibi elemanlardan daha faydalı olabilir sağ bek olarak, ama hala tam kendine gelemedi galiba.

Yorum

• sağ beckte en iyi iş yapabilecek adamımız diye düşünüyorum.kazanılması lazım.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• bence sakatlığı hala daha geçmiş değil futbol hayatı çok zedelendi ya
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence sakatlığı hala daha geçmiş değil futbol hayatı çok zedelendi ya
                  geçmez olurmu kardeş.bi kırık bukadar sürede iyileşmez olurmu.eski formuna kavuşur inşallah...

Yorum

• tabii eski formuna kavuşmasını trabzon bekler mi bilmem
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bence beklemedi.bence elimizdeki en iyi sağ beck oyuncusu diye düşünüyorum.

Yorum

• Musa Büyük
                        Hiç bir zaman sağ bek oynamadı, Trabzonspor'a gelene kadar..
                        Sağ bekte oynayacak yeterlilikte ve kapasitede değil..
                        Daha çok açık oyuncusu, kanat oyuncusu-onda da yeterli değil-.

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Musa Büyük
                          Hiç bir zaman sağ bek oynamadı, Trabzonspor'a gelene kadar..
                          Sağ bekte oynayacak yeterlilikte ve kapasitede değil..
                          Daha çok açık oyuncusu, kanat oyuncusu-onda da yeterli değil-.
                          yapma be abicim.geçen sezon gökdenizle sağ tarafta oynadığı maçları biliyorum.ikiside hızlı,ufak tefek bişe zaten.değim yerindeyse sağ tarafı felç ediyolardı.bence gayet başarılıydı,kazanılmalı diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yapma be abicim.geçen sezon gökdenizle sağ tarafta oynadığı maçları biliyorum.ikiside hızlı,ufak tefek bişe zaten.değim yerindeyse sağ tarafı felç ediyolardı.bence gayet başarılıydı,kazanılmalı diye düşünüyorum.
                            Böyle kaç maç izledin bilmiyorum ama
                            Ben bir tek Galatasaray maçını hatırlıyorum.

Musa Büyük;
                            1- Kısa boylu olduğu için savunmanın arkasına sarkan topları toplayamaz.
                            Kafa topu alamaz.
                            2- Defans yapmayı bilmediği için kademeyi koruyamaz..
                            3- Fiziksel olarak güçlü olmadığından savunmada gerekli direnci gösteremez.
                            4- Musa Büyük, ofansif yönü olan bir oyuncudur. Defansif yönü sıfıra yakındır..

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Böyle kaç maç izledin bilmiyorum ama
                              Ben bir tek Galatasaray maçını hatırlıyorum.

Musa Büyük;
                              1- Kısa boylu olduğu için savunmanın arkasına sarkan topları toplayamaz.
                              Kafa topu alamaz.
                              2- Defans yapmayı bilmediği için kademeyi koruyamaz..
                              3- Fiziksel olarak güçlü olmadığından savunmada gerekli direnci gösteremez.
                              4- Musa Büyük, ofansif yönü olan bir oyuncudur. Defansif yönü sıfıra yakındır..

dediklerinde hemfikirim.

zaten benimde kastettiğim ofans gücü.sağ tarafta görev aldığında hem hucuma hem de geriye gelebiliyor.kademe ve savunma yapamasada sağ tarafı ferhat ve cora dan daha iyi koruyabileceğini düşünüyorum.

en azından cora nın bindirmelerinden daha iyi bindirmeler ve verkaçlar yapar.

Yorum

• bende sagbekte basarılı olacagını sanmıyorum,jabi varken sagda digerleri yedek olmalıdır diye düsünüyorum,ama yattaranın yoklugunda sag acıkta orta sahada oynayabilir.
                                SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim