iyi bir alternatifdir musa sakatlanması çok üzücüydü.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musa Büyük
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Musa'nın defansif özellikleri iyi değildi fakat boşluğunun hâlâ dolmaması düşündürücü.En azından Tayfun'dan iyidi.Dün Lig Tv'de sakatlığıyla ilgili haberi izledim.Bir kemiği kaynamış ama diğer kırık kemiğin kaynaması beklenen şekilde gelişmiyormuş,gecikme varmış.İnşallah çabuk bir şekilde takımdaki yerini alır.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
sende bi karar ver çağdaş mı umut muİlk olarak Jo-Ann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut bu resimde çok düşenceli görünüyor. O çok tatlı
Yorum
-
Ben karar vermeliyim?İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesende bi karar ver çağdaş mı umut mu

Tamam, Çağdaşım her zaman gerçekten favorim ama Umut çok seviyorum
Yorum
-
yaw çok şansı bi adam yaa negüzel formdayken sakatlandı çok yazık oldu...gökdenizle sağ kanatta gerçekten şow yapıyolardı iki hızlı adam...
Yorum
-
inşallah en yakın zamanda dönersin takıma.....
Yorum
-
Büyük takımlarda her zaman olması gereken fedakar bir oyuncu ayrıca karşuı tarafı yıpratan çok koşan olumlu pasları olan bir futbolcu oyununu beğendiğim bir topçu, en kısa zamanda döner umarım yeşil sahalara.İmzam yok parmak bassam olurmu ?
Yorum
-
Musa eski formuna kavuşsa da takıma dönmesi zor görünüyor.. Sağ backte oynayabilecek 4-5 adamı var TS'un.. İşin garibi ortasahada oynaması gereken Serkan'ın hiç de randıman alınamadığı sağ backte oynatılması, Musa'nın oynatılıp oynatılmayacağına da cevap gibi..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum