Ben Musa'nin mücadelesinden memnundum acikcasi. Topu kaybettigi zaman kesinlikle birakmiyordu ve pesinden kosuyordu. Yani mücadele ediyordu, hirsliydi ve yararli da oluyordu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musa Büyük
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Musa'nin mücadelesinden memnundum acikcasi. Topu kaybettigi zaman kesinlikle birakmiyordu ve pesinden kosuyordu. Yani mücadele ediyordu, hirsliydi ve yararli da oluyordu.
hep mücadele. bize top ilen birsey yapabilecek adamlar lazimSampiyonluk Önemli Degil
Senin Bu Adaletsiz Arenada
Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!
Yorum
-
Büyük ihtimalle yedeğe düşecek ama formayı kapmak için daha da çalışacaktır..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Top ile bir seyler de yapiyordu elbette. Isabetli paslar atiyor top ile hizla ileriye cikiyordu.İlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehep mücadele. bize top ilen birsey yapabilecek adamlar lazimBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
hasan da top ile ileri hızlı çıkıyor...İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTop ile bir seyler de yapiyordu elbette. Isabetli paslar atiyor top ile hizla ileriye cikiyordu.Başka TRABZONSPOR yok !!!
Yorum
-
Olabilir......İlk olarak &lazkopatti& tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehasan da top ile ileri hızlı çıkıyor...Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
)

Yorum