Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marcelinho Wolfsburg'ta!

Geldiği günden beri istenilen performansı sahaya yansıtamayan Marcelinho Trabzonspor'dan ayrıldı. LİG TV'den Can Karyağdı'nın haberine göre Marcelinho Wolfsburg'a transfer oldu. Dün gece eşyalarını toplayan Marcelinho bu gece Almanya'ya uçacak.

Wolfsburg için yarın sağlık kontrolünden geçecek olan Brezilyalı futbolcunun transferinde de Trabzonspor ile Wolfsburg anlaşmaya vardı.

yönetim bu haber doğruysa istifa et yeter yaw kendinizi kime sattınız
    !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Hoşçakal Marcelinho..Bu adam zaten sakatti..

Yorum

• Trabzonspor: Marcelinho'yu bırakmayızTrabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Marcelinho'nun Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olduğu şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.11 Ocak 2007 16:39Yazı boyutunu büyütmek için
        Brezilyalı oyuncunun kamp sonrası tatil için 2 günlüğüne ülkeden ayrılacağını ifade eden İbrahim Hacıosmanoğlu, "Marcelinho'dan son derece memnunuz. Kendisini hiçbir yere bırakmaya niyetli değiliz. 2 gün izin yaptıktan sonra takıma katılacaktır" dedi.

Hürriyet
        Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• Aynen Öyleee...

Yorum

• marcelinho gitmis doğrumu yaa??
            FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• seni çok sevdim be oğlum hala kardeşimle bile tartışyım marcelinho çok büyük topçu diye

şimdi gidiyorsun marce seni çok seviyorum

bilki herhafta seni izleyenler olacak ve sana destek vermeyenler senin degerini anlayacak
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ulan senin yalan haberlerinden de bıktık hacıosmanoğlumusun nesin
                SENIN GÜCÜN KARANLIGI YIRTACAK KAPLANIM

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  solda ölüyor tamamda bu adam sol da oynadıında futboluda mı unutuyor anlamıyorum çalım atamıyor orta açmayı da mı unutuyor
                  msj ımı okudu ve gitti sanırım kırdım mı seni marce

Yorum

• yarın taraftarın önüne yem olarak hangi transferi atacaklar merak ediyorum.Tekkeden sonra marceyle avunduk oda gitti bakalım nasıl boyayacaklar gözümüzü...

Sayitoğlu istifa...
                    İşte taraftar budur.

Yorum

• Gitme bırakma bizi ne olur sen yoksan maç izlemem ben sırf seni ve yattarayı bekliyordum ben....

Yorum

• teşekkürler marce...bize bi hava yakalattın ve gittin
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• kesinleştimi bilmiyorum ama giderse gerçekten üzüleceğim..
                          en çok üzüleceğim şeyde geldiğinden beri hiçbir maç asıl yerinde oynamadan gönderilmesi..
                          yazıklar olsun bu kararı alanlara ve alınmasına sebeb olan zihniyete!
                          75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

• İlk olarak schumi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kesinleştimi bilmiyorum ama giderse gerçekten üzüleceğim..
                            en çok üzüleceğim şeyde geldiğinden beri hiçbir maç asıl yerinde oynamadan gönderilmesi..
                            yazıklar olsun bu kararı alanlara ve alınmasına sebeb olan zihniyete!
                            Doğru diyorsun Muharrem, adam bir kere orta sahanın ortasında oynayamadı, var mı böyle bir şey yaa?
                            Marce Hertha'da oynarken, hep şöyle derdim; ''Bizim ne zaman böyle bir oyun kurucu oyuncumuz olacak?'' Marcelinho bordo mavili Trabzonspor formasını sırtına geçirdi ama adam bir kere esas yerinde ve ona uygun mentalitede! oynayamadan Trabzonspor'a veda etti (mi acaba?belli olmaz, belkide gitmedi)

Yorum

• yolun açık olsun bence marce artık miyadını doldurmuş

bakalım wolsburda neler yapabilcek
                              En son keskinkilic_68 tarafından düzenlendi; 12.01.2007, 01:54.

Yorum

• ya marceyı zıya oldurdu ya bırakın adam hayatında sol kanat oynamamıs nese yolu acık olsun gercı yonetım onun yerıne adam alamaz dıyorum da kımse hak vermıyo yonetım gıtmeden trabzonspor bırakın sampıyonlugu lıg dusmemeye oynar sultanımız fatıh tekkeyı de yıyen bunlar degıl mı defolup gıtsınler ıste yeter tahammulumuz kalmadı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X