İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
inşallah doğrudur gazetelerde doğru düzgün bi haber yok.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Fatih Tekke'li TRABZONSPOR'un final maçı niteliği taşıyan hiç bir maçı kazanamayışı nedeniyle Tekke nin satılmasının büyük bir kayıp olduğunu düşünmüyorum.
Transfer politikası yanlış gidenlerin gelenlerin zamanlaması yanlış transferler ne kadar faydalı olur zamanla göreceğiz.İmzayı gördükten sonrada Hayırlı olur inşallah deriz.
Yorum
-
Değerli kardeşim. Yazdıklarınıza benzer daha fazlasını konu eden bir yazı ile topiç açmıştım dün. Ne dense yönetici arkadaşlarımız topicimi tamamen silmişler. Yazımın kopyası iş yerimdeki pc de duruyor.İlk olarak perhaps tarafından gönderildiBen de herkes kadar kızıyorum ve geç kaldıklarını düşünüyorum ama Sezar'ın hakkını da vermek lazım. 8,5 mio euro rengi kara da olsa yeşil de çok iyi para. Umarım stadyum için kullanır, Marcelinho için başkanın cebideki akrebin çıkmasını beklemek zorunda kalmayız.
Yazdıklarımdan aklımda kalan:
Fatih'in ekmeğini yedik. Fatih'i değerlendirmek için son fırsat.
Aslında Fener'e satılmasına tüm taraftarlarımızla karşı çıkıyoruz ama
doğrudan Fener parayı veriyorsa Fenere bile vermek gerekiyor.
Ben Fatih Tekke'den daha çok şey bekleyemiyorum bundan sonra. Ha çok kötü mü olur çok kötü olmayacak elbette ama insanın hayatının en verimli çağı belli bir kısa dönemdir. Bu dönem geldi geçiyor gidiyor. Hem Fatih Tekke 2 yıldır fıtık ameliyatı oluyor. Tam sağlıklı antrenman bile yapamadan maçlara başlatılıyor.
Doğrusu bu sene Fatih'ten tam performans beklenip de gerdeğe girmek pek akıllı iş olmayacaktır.
Bence Fatih Tekke verilen en iyi paraya satılması akıllı iş olur.
Yerin de 2 oyuncu alırsın takımda daha iyi denge kurarsın.
Hem bayatlamış oyun şablonundan da kurtulmuş oluruz artık.
Yattara ortalıyacak Fatih Gol atacak. Bu şablonumuzu fazlasıyla çözdüler.
Eğer Fatih tekke bu sene verilen paralara değerlendirilip satılmasa o zaman bir kaç yıllık mukavele imzalamak gerekir.
Yorum
-
+fatih gitmiş hiçde önemli değil ben bu takıma gönül verdiğimde fatih diye biri yoktu söylenen rakamlar doğru ise ii para alınmış helal olsun önemli olan gelen paranın doğru olarak kullanıllması hayırlı uğurlu olsun..önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
MARCELINHO Trabzonspor’da
FATİH Tekke’yi Zenit’e satan Trabzonspor, Bordo-Mavili taraftarların tepkisini biraz olsun azaltacak bomba bir transfere imza attı. Karadeniz Kulübü Hertha Berlin’in Brezilyalı yıldızı Marcelinho’yu renklerine bağladı. Almanya’da Hertha Berlin yöneticileriyle masaya oturan Bordo-Maviyi idareciler Zeyyad Kafkas ile Emin Kahraman kıran kırana yapılan pazarlıklar sonucu her konuda anlaşmaya vardı. Trabzonspor süper yıldız için Hertha Berlin’e 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.
BORDO-Mavili yönetim Marcelinho’ya ise yıllık 1 milyon 150 bin auro verecek. Kafkas ile Kahraman’ın sambacı oyuncuyla birlikte bugün Türkiye’ye döneceği bildirildi. Bu arada Ankaraspor ile yapılan büyük takasta alınan Ersen Martin ile Musa Büyük transferde zamlı ücreti şart koşunca anlaşma sağlanamadı ve dün düzenlenmesi beklenen imza töreni yapılmadı. Devreye giren Başkan Nuri Albayrak işi çözdü. Musa’nın yarın, Ersen’in de pazartesi Trabzon’a gidip imzayı atacağı bildirildi.
Haluk AYYILDIZ Akşam
Yorum
-
Tamamen silinmedi, başka bir başlıkla birleştirildi. İşlemi ben yapmadığım için aklımda kalmamış ama bir yerlerde görmüştüm. Trabzonspor'a katkı sağlayacak her türlü görüş en özgür biçimde tartışılabilir. Tüm fikirlerinize saygı duyuyoruz ve asla keyfi işlemler yapmıyoruz. Hele silmek gibi radikal işlemleri mümkün olduğunca az yapıyoruz... Bilgilerinize...İlk olarak Mehmet tarafından gönderildiDeğerli kardeşim. Yazdıklarınıza benzer daha fazlasını konu eden bir yazı ile topiç açmıştım dün. Ne dense yönetici arkadaşlarımız topicimi tamamen silmişler. Yazımın kopyası iş yerimdeki pc de duruyor.
Yorum
-
bazı arkadaşlar tuturmuşlar marcelinho fatihin yerini doldururmu ne alakası var kardeşim fatih kalsa bile marcelinho bize çok lazım olan bi oyuncu marcelinho çok iyi transfer olurda sorun olan fatihin yerine kimin alınacağıdır bence bunu tartışmalıyız
Yorum
-
YA BU takım fatihsizde iş yapar ya
halla halla bırakın gitsin 3 kuruş a sanki devamlı kazandığı para yetmdiyordu ona umut gibi cem gibi iş yapacak topçular var rıza var oyun stili değişir olay burada biter zaten yattara hızlı gökdeniz hızlı rıza hızlı umut da hızlı yeter bize
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum