Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

haklisin marcelinho gercekten süper transfer,herthanin onu 3 milyona vermek istemesi onu gözden cikarmasindan kaynaklaniyo yoksa www.transfermarkt.de de fiyati 10 mio. Euro olarak gösteriliyo..
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi
      marcelinhoyu ben pulu yapistirip postaya veriom siz ordan alirsiniz paketi
      bu arada marcelinhonun burdaki dükkani nolcak bana devretse bari heheheeh
      beyler saka maka bu adami bukadar büyütmeyin yaatamam tr standartlarindan biraz daha iyi olabilir ama uyum saglamasi cok önemli ...sosyal hayati da bi düsünün berlin nere trabzon nere...
      Hic Problem degil bizimki (Yattara) ona en güzel yerleri gösterir cünkü ayni kafadalar ikiside
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

bu adam süper degil diyorum anlamak istemiyorsunuz,bi kere cok egoist bunuda yazsaydinizya cok bilenler ....siz bu adami ronaldinho ile felan karistiriyorsunuz...BEN BU ADAMI STAR OLARAK GÖRMÜYORUM ...
        bakin almanyadaki takimlar hatta lig (genel) tr takimlarindan iyi, ve BSC hersene sampiyonluga oynamaya calisip ligi genelde ortalarda bitiririlk 10 diyelim, bundan bi kac sene önce ligten düsüyorlardi zor tutundular ...ve siz de böyle bi takimin stari olan marcelinhoyu yildiz yaptiniz...düsünün örnek verim ,samsunspor yildizi kim celil veya serkan ve biz bunlardan birini alarak yildiz alinmis saniyoruz.... YA BEYLER ADAMIN YASI 31 bu sene dogum günü oldugunu düsünün eder size 32...bize olsa olsa bi sene faydali olur...bizim yönetimde bize yildiz diye yutturur, bu adam seneye elimizde patlar jubilesini yapar ...hatta bizim yönetim yildiz sandigi bu adami 35 yasina kadar oynatip bize 5 sene yutturur ve her transfer sezonunda transfer nerde baskan dedigimizde e marcelinhoyu aldik ya derler
        ya herneyse bunlar benim düsüncem ..biliyorum kimsede katilmaz simdi bana ..saglik olsun...hic yoktan iyidir yinede umarim ts mizin yildizlarindan biri olur yani bi gökdenizden eksigi yoktur bence bi yattara kadar da yoktur
        herkese saygilar

Yorum

İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi
          bu adam süper degil diyorum anlamak istemiyorsunuz,bi kere cok egoist bunuda yazsaydinizya cok bilenler ....siz bu adami ronaldinho ile felan karistiriyorsunuz...BEN BU ADAMI STAR OLARAK GÖRMÜYORUM ...
          bakin almanyadaki takimlar hatta lig (genel) tr takimlarindan iyi, ve BSC hersene sampiyonluga oynamaya calisip ligi genelde ortalarda bitiririlk 10 diyelim, bundan bi kac sene önce ligten düsüyorlardi zor tutundular ...ve siz de böyle bi takimin stari olan marcelinhoyu yildiz yaptiniz...düsünün örnek verim ,samsunspor yildizi kim celil veya serkan ve biz bunlardan birini alarak yildiz alinmis saniyoruz.... YA BEYLER ADAMIN YASI 31 bu sene dogum günü oldugunu düsünün eder size 32...bize olsa olsa bi sene faydali olur...bizim yönetimde bize yildiz diye yutturur, bu adam seneye elimizde patlar jubilesini yapar ...hatta bizim yönetim yildiz sandigi bu adami 35 yasina kadar oynatip bize 5 sene yutturur ve her transfer sezonunda transfer nerde baskan dedigimizde e marcelinhoyu aldik ya derler
          ya herneyse bunlar benim düsüncem ..biliyorum kimsede katilmaz simdi bana ..saglik olsun...hic yoktan iyidir yinede umarim ts mizin yildizlarindan biri olur yani bi gökdenizden eksigi yoktur bence bi yattara kadar da yoktur
          herkese saygilar
          Ronaldo gelse göbekli diyeceksiniz. Hayırlı olsun Trabzon'a
          Naber?

Yorum

Umarım Marcelinho'nun transfer haberi doğrudur. Muazzam bir futbolcu, 5 senedir Hertha'nın en iyi futbolcusu. Büyük katkı yapacaktır.

Yorum

Hertha'nın listesinde varmıydı bilen yok mu?
              Var ise gruplarda oynayabilecek galiba...

Yorum

Hayırlı olsun inşallah yararlı olur geçtiğimiz sezon birkaç maçına rastlamıştım NTV'de hızı ve gücüyle tam bir dinamo umarız bizde de böyle oynar..
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Gerçi yaşı biraz büyük ama 3 sene bize çok şey katacaktır.
                  Naber?

Yorum

Resmi site uyuyo maşallah.. Çatlattınız bizi be..
                    BORDO MAVİ

Yorum

insallah hayirli olur. Marcelinho uefa kupasinda oynamadi o bakimdan problem olmaz. Ama cok problemli brezilyadan cok gec gelen biri
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

işalla doorudur ya.. haftaya trabzona gider gitmez bi formasını alırım..

ah bee keske umut 10 numarayı almasaydı.. yakısırdı marcelinho ya..

bazı arkadaslar bu transferi beenmiyolar ama bence mevkisinde trabzonun alabilecei en iyi yıldızdır kim ne derse desin..
                        sürmene

Yorum

İlk olarak nicotine61 tarafından gönderildi
                          işalla doorudur ya.. haftaya trabzona gider gitmez bi formasını alırım..

ah bee keske umut 10 numarayı almasaydı.. yakısırdı marcelinho ya..

bazı arkadaslar bu transferi beenmiyolar ama bence mevkisinde trabzonun alabilecei en iyi yıldızdır kim ne derse desin..
                          Umut 12 numara kardeş Marcelinho 10'u alır gelince merak etme

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi
                            Umut 12 numara kardeş Marcelinho 10'u alır gelince merak etme
                            ordu maçında 10 numara görünüyodu ama...
                            sürmene

Yorum

Onu bilmiyodum bak ama transfer olduğunda 12 numara diye duyuruldu değişiklik olduysa bilmiyorum ama resmi olarak 12 görünüyor..

Yorum

neyse görücez artık.. bi transfer olsunda hayırlısıyla..
                                sürmene

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X